Hrvatski registar kvalificiranih iscjelitelja i terapeuta

Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

AROMATERAPEUT-MASER - SUZANA BOŽIĆ

AROMATERAPEUT-MASER - SUZANA BOŽIĆ

Suzana Božić: Aromaterapija je holistički oblik liječenja, terapija u kojoj se koriste eterična ulja dobivena iz aromatičnih biljaka, grmova, drveća. Ulja se mogu koristiti na različite načine za liječenje tjelesnih i psiholoških bolesti, u kozmetičke svrhe ili samo za užitak. Eterična ulja utječu na mentalno zdravlje, te mogu potaknuti uravnoteženje uma i tijela, što pomaže pri izlasku iz stresa i umora – ukratko pomaže samoiscjeljivanju tijela.

Aromaterapeut-maser primjenjuje masažu kao glavnu metodu primjene eteričnih ulja,pri čemu se koriste ulja odabrana kao najpogodnija za klijenta. Masaža je ugoda,opušta tijelo, godi duši i smiruje uznemiren um. Pomaže kod glavobolje, nesanice, potiče cirkulaciju, oslobađa od napetosti, djeluje umirujuće, koža postaje elastičnija, regenerira se i bolje diše.

U svom radu koristim Raindrop tehniku, što znači tehnika kišnih kapi. Primjenjuje se 11 različitih vrsta eteričnih ulja visoke kvalitete koja se nanose uzduž kralježnice, svako ulje pojedinačno, sa svrhom otklanjanja tegoba poput skolioze, kifoze, išjasa, boli kralježnice i okolnih mišića. Djelovanje eteričnih ulja ukazuje da je ovo iznimno ljekovit tretman koji potiče od mudrih Lakota Indijanaca. Zbog bioloških aktivnosti spojeva u eteričnim uljima sav stres nestaje, imumitet raste, cirkulacija i limfa pojačano djeluju. Raindrop tehnika često se koristi u kombinaciji sa tehnikom masaže nogu Vita Flex. Ove dvije tehnike su vrlo različite od tradicionalne refleksiologije i masaže leđa po tome što se kod njih ne upotrebljava jak pritisak,guranje ili bilo koja forma manipulacije kralježnice. Nježno djelovanje eteričnih ulja je ono što donosi zapanjujuće rezultate.

Informacije: 092/1739-459

Email: centaraurora@gmail.com