Hrvatski registar kvalificiranih iscjelitelja i terapeuta

Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

Bioenergetski tretman

Bioenergetski tretman

Svaka tehnika, metoda rada ima neke razlike pa tako i dva terapeuta koja rade istu tehinku, rade je ipak na malo drugačiji način. Koji je cilj svake terapije? Da se osoba osjeća bolje, a ono što se razlikuje od metode do metode je način na koji se dolazi do cilja. Svaka osoba je drugačija, svatko želi nešto drugo i zato je u ponudi bezbroj metoda kako bi svatko pronašao ono što mu odgovara. Dali si samo putem terapija možemo pomoći? Ne. Nekome obična šetnja ili igra s kućnim ljubimcem može dati isti rezultat kao i terapija. I zato ako nemate novaca ili nemate hrabrosti otvoriti se nekome o onome što vas muči, probajte raditi ono što volite; sjetite se koje ste hobije imali u djetinjstvu, što vas je radovalo i uvrstite te aktivnosti u svoj dan. Nemati vremena za nešto je izgovor - probudite se ranije, nemojte otići na baš svaku kavu, pogotovo ako vas zove netko s kime vam se ionako ne da družiti. Kada donesete odluku svaki dan napraviti nešto lijepo, nešto od čega se osjećate dobro, sigurno ćete fleksibilnije reagirati na situacije, lakše ćete zaspati i probudit ćete se radosniji :)
​Ako Vam treba dodatni poticaj za promjenu možete isprobati bioenergetski tretman na osnovu donacija :) možete se javiti na mail: emili.valenta@hotmail.com ili na broj 0958833267. Molim da pošaljete poruku jer zbog obujma posla nisam uvijek u mogućnosti odgovoriti na poziv, sretno :)

https://www.facebook.com/Life-Coaching-i-Rekonekcija-Emili-Valenta-470812873116965/

Galerija

Bioenergetski tretman