Hrvatski registar kvalificiranih iscjelitelja i terapeuta

Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

Life Couching i Rekonekcija

Life Couching i Rekonekcija

Prije početka svoje klijente pitam:
Dali ste spremni riješiti svoje probleme, drame i više ne pričati o njima?
Dali ste spremni sudjelovati u vlastitom iscjeljenju?
Kada je odgovor na oba pitanja potvrdan, krećemo.

Ono što radim je holističko iscjeljivanje na svim razinama; fizičkoj, psihičkoj i duhovnoj. U holističkom pristupu iscjeljivanja smatra se da je svaka osoba odgovorna za svoje zdravlje pa je stoga i do neke mjere sudjelovala u stvaranju određene bolesti i isto tako može sudjelovati u iscjeljivanju te bolesti iscjeljujući istodobno svoje emocionalno, psihičko, tjelesno i duhovno biće.
Mnogo je Life Coucheva i to je u redu jer svatko radi na svoj specifičan način što omogućuje klijentima veliki izbor pri pronalasku savršenog coucha za sebe.

Smatram da je iscjeljenje prije svega solistički zadatak, posao s punim radnim vremenom te je klijentova spremnost da sudjeluje u tijeku vlastitog iscjeljenja nužna da bi se postigao uspjeh. Za svakog svojeg klijenta osmislim individualan plan i vidimo se ili čujemo najmanje dva puta tjedno u periodu od minimalno mjesec dana kako bismo realizirali taj plan. Pridržavanjem smjernica koje vam dam, rezultat je ono što vam garantiram. Ono što zaista želim je posegnuti ka životu osobe i pomoći joj da postigne vrstu radosti kakvu nikad prije nije upoznala.

Licencirana sam terapeutkinja raznih vrsta terapija, ali trenutno mi je temelj Rekonektivno iscjeljivanje. Učim medicinu za terapeute i iscjelitelje kako bi još više napredovala, ali pošto ne možemo biti stručni baš u svemu, okružena sam raznim stručnjacima koji su mojim klijentima na usluzi.

Rekonektivno iscjeljivanje dio je jednog novog područja koje se naziva kvantno – informacijska medicina. Zbog svoje širine u primjeni kod različitih izazova u vidu zdravlja pokazalo se da djeluje na fizičkoj, mentalnoj, emotivnoj i duhovnoj razini. Ovdje se ne iscjeljuje bolest nego osoba. Zna se desiti da ono što nam je potrebno nije uvijek u skladu s onim što očekujemo ili mislimo da želimo stoga utemeljitelj rekonekcije dr. Eric Pearl kaže: ''Ako ste sretni vaše iscjeljenje doći će u obliku kakvog očekujete. Ako ste zaista sretni, vaše iscjeljenje doći će u obliku o kakvom niste niti sanjali – onakvom, kakav je Univerzum namijenio posebno vama.''
Preporučaju se najmanje tri tretmana od kojih svaki traje 30 minuta i moguće ih je raditi na daljinu.

Rekonekcija je povezivanje s Univerzumom i suštinom našeg bića na način da se rukom prelazi iznad točno određenih meridijana, tj. linija i točaka. Ovo aktiviranje naših DNK lanaca stvara mogućnost da se brže razvijamo u svim segmentima života. Također nam omogućava da imamo pristup višim frekvencijama informacija i svijesti radi boljeg liječenja i evolucije. Osobna rekonekcija je jedinstveno iskustvo koje se radi jednom u životu, dva dana za redom, a trajanje svakog tretmana je oko sat vremena.

Cilj ovih tretmana je dovesti čovjeka, njegovo tijelo, um i emocije u ravnotežu. Energija se počinje pokretati na mjestima gdje je blokirana, a to rezultira mirom, oslobađanjem stresa i napetosti.

''Dođe trenutak kad je konačno vrijeme da preuzmete odgovornost za svoje postupke i zapitate se zašto radite sve ono što radite.''

''Što biste se usudili raditi da neuspjeh ne postoji?
 Dobra je vijest da ni ne postoji, sve su to samo koraci do uspjeha.''

''Vaš život nije ništa drugo nego zbroj izbora koje ste donosili do sada i to je dobra vijest jer će to isto biti vaša budućnost.''

Kontakt: emili.valenta@hotmail.com, 095/8833267

- https://www.facebook.com/Life-Coaching-i-Rekonekcija-Emili-Valenta-470812873116965/