Hrvatski registar kvalificiranih iscjelitelja i terapeuta

Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

VAŠE ZDRAVLJE JE U VAŠIM RUKAMA

VAŠE ZDRAVLJE JE U VAŠIM RUKAMA

Tko je odgovoran za vase zdravlje?

Ako osjecate ili naslucujete da ste vi, molimo da nastavite citati. Hvala.

VASE ZDRAVLJE JE U VASIM RUKAMA. DOSLOVNO I FIGURATIVNO.

Ja sam Anka Bosanac, Reiki majstor / ucitelj sa 19 godina medjunarodnog iskustva. Poducavam pretezno sama ali tretmane radim  zajedno sa svojim suprugom koji je ne samo kvalificirani reiki iscjelitelj nego i prirodno, bozanski nadaren za pomoc u procesu lijecenja.

Nas moto je:

 “Integritet + iskustvo omogucavaju proces ucenja i lijecenja sa uzitkom. Cak i za skeptike.”

Sto mi radimo?

Mi pomazemo ljudima da preuzmu odgovornost za svoje zdravlje i zivot kroz stjecanje prakticnih znanja i spiritualnih spoznaja, da budu sposobni pomoci sami sebi (i drugima ako zele).

Posto je istina uvijek jednostavna i mi se sluzimo jednostavnim rijecnikom koji je lako razumljiv bez obzira na razinu obrazovanja i iskustva slusaoca.

Pomazemo u procesu lijecenja. Lijecenje se dogadja uz nasu pomoc, ali samo kad je osoba spremna za to.

Uvazavamo I cijenimo sve druge metode koje rade za dobrobit svih i svjesni smo da ovo sto nudimo je jedan od brojnih izbora i da nam dolaze ljudi sa kojima nas rad rezonira na slicnoj frekvenciji.

Tipicno radimo sa osobama koje susrecu ozbiljne izazove u podrucju svoga zdravlja I blagostanja. Pomazemo im da znatno poboljsaju kvalitetu zivota.

Radimo sa zainterisiranim pojedincima i obiteljima koji zele poboljsati jednu ili sve oblasti svog zivota, prije svega zdravlje I blagostanje. Njihovi problemi se obicno pokazuju u obliku nedostatka zdravog sna, visokoj razini stresa, bolovima, nedostatku energije, depresiji ili tzv. neizljecivim bolestima…

Pomazemo ljudima da nauce kako svjesno raditi sa univerzalnom / bozanskom energijom da bi smanjili stres, umanjili ili potpuno uklonili bol, bolje spavali i poboljsali zdravlje prirodno i bez napora. To ima za posljecicu povecanje osjecaja srece i zadovoljstva  u svim oblastima njihovog zivota, a nama donosi neizmjernu radost.

U seminarima i radionicama mozete uzivati u nasim prekrasnim prostorijama u Premanturi, jedinom naselju unutar magicnog zasticenog krajolika Kamenjak u najjuznijem dijelu Istre.

Poducavanje preko interneta je u pripremi.. 

Takodjer nudimo snazne lijekovite i opustajuce tretmane uzivo i na daljinu.

Zasto da uopce obratite paznju na nase seminare i tretmane?

1. Radimo zajedno kao tim. Za tretiranje ozbiljnih zdravstvenih problema udruzujemo se sa svojim kolegama ili bivsim studentima, kad je izvedivo, i radimo u grupi od 3 ili 4

2. Imamo 41 godinu kombinirano (za oboje) iskustva u podizanju vlastite svijesti I pomoci drugima da ostvare isto

3.  Imamo 19 godina iskustva u poducavanju reiki sustava. Poducavamo I na engleskom jeziku.

4. Samo najbolji ucitelji su dovoljno dobri za nas: (reiki: Vera Aleksander, Sandra Daubney, Barbara Pillsbury and Maureen Kelly; ostalo: Joe Vitale, Hans King, Mike Dooley, Mariana Cooper, Jill Renee Feeler, Biljana Knaap, Chris Howard, Liam Phillips...)

5. Imamo medjunarodno iskustvo: poducavanje u 5 drzava, studente i pacijente iz 13 drzava, ukljucujuci Japan (drzave porijekla)

6. Bavimo se istrazivanjem lijecenja vibracijama i glazbom. Imamo nekoliko izuma u ovoj prvoj oblasti

7.   Nudimo garanciju za povrat novca ako niste zadovoljni kvalitetom odrzanog seminara ili kvalitetom uradjenog tretmana. Obratite paznju: To je garancija kvalitete izvedbe, a nije garancija izljecenja.  

8.   19 godina neprekidno smo bili domacini tjednog okupljanja reiki grupe gdje smo radili grupne tretmane za sve prisutne i razmjenjivali iskustva o prakticiranju reikija. Uskoro, najkasnije pocetkom 2016. pocinjemo sa reiki grupom u Premanturi.

Ako  trazite jednostavne prirodne metode, tehnike za postizanje optimalnog zdravlja ili odrzavanje optimalnog zdravlja I osjecja radosti I zadovoljstva, na pravom ste mjestu. Reiki je sustav lijecenja i osvjestavanja za svakoga: za zdrave i bolesne,  mlade I stare, zaposlene I manje zaposlene, znanstveno ili manje znanstveno orijentirane, religiozne i nereligiozne. Reiki ucenje ne zadire u sustav vjerovanja osobe i ne sadrzi dogme niti koncept sljedbenistva. Dapace, promovira razvoj zdrave I samostalne osobe.

Imate priliku da naucite o dobrobitima proizislim iz primanja reiki tretmana I prakticiranja reiki sustava, reiki tecajevima, tretmanima na daljinu, primjeni reikija za djecu, zivotinje, biljke…

Otkrijte sto mozete uciniti za svoje blagostanje na lak I opusten nacin.

Sto trenutno nudimo mozete pogledati ovdje: Seminari, radionice, tretmani.

Vise detalja o nama, ali na engleskom mozete naci HERE.

Kontakti:

Nasa aktivna web stranica je na engleskom: www.reikispark.com, a na hrvatskom je u izradi.

Email: reikiiskra@gmail.com

Tel: 091 766 8101

YouTube kanali: Reiki iskra (HR) reikisparknz (EN)