Hrvatski registar kvalificiranih iscjelitelja i terapeuta

Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

THETA ISCJELJIVANJE - Goran Karna

THETA ISCJELJIVANJE - Goran Karna

Lokacija:Rijeka, Zagreb, Beograd, Split
Termin:07.04.-20.06.2018.
Rok za prijavu:

RIJEKA
Razvoj vaših odnosa 2. dio: Vi i vaš odnos s Bogom 07.- 08.04.

ZAGREB
Kopaj dublje, 12.-13.04. 
Razvoj vaših odnosa 2. dio: Vi i vaš odnos s Bogom 14.-15.04.
Oslobodite se ovisnosti, vezanosti i zavjeta 31.05.-03.06.
Opraštanje, ljubav i moć, 04.-06.06.
DNK3, 16.-20.06.

BEOGRAD
Razvoj vaših odnosa 2. dio: Vi i vaš odnos s Bogom 28.- 29.04.
Kopaj dublje 30.04.-01.05.
Opraštanje, ljubav i moć 02.-04.05.

SPLIT
Kopaj dublje, 09.-10.06.

Info i prijave:

RAZVOJ VAŠIH ODNOSA 2. dio: Vi i vaš odnos s Bogom
Najnoviji Vianin izborni tečaj. Preduvjeti su: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje
Spoznajte svoje božansko ja i svoju podsvijest koja održava vaš opstanak. Postoji razlika između glasa Stvoritelja naspram vašeg ega. 
Što je istina naspram strahu?
Tijekom tečaja uistinu ćete se upoznati sa sobom i svojim motivacijama. Naučit ćete prepoznati istinsku intuiciju naspram onoga što želite da se dogodi.
Ovaj tečaj namijenjen je theta praktičarima koji su završili Osnovni DNK, Napredni DNK i tečaj Kopaj dublje.
Može se pohađati uz tečaj Razvoj partnerske veze, 1. dio ili kao zasebni tečaj.
Trajanje tečaja: 2 dana
Prijave Zg
Prijave Ri
Prijave Bg

OSLOBODITE SE OVISNOSTI, VEZANOSTI I ZAVJETA
Kad se spomene riječ ovisnost prva asocijacija je većinom ovisnost o određenim supstancama kao što su to alkohol, nikotin i droga. No, postoje i druge vrste ovisnosti kojih nismo svjesni na prvi pogled, primjerice ovisnost o nekim osjećajima, ovisnost o uspjehu, radu, novcu, sukobima, ovisnost o pohvali, tjelovježbi, facebooku i sl. Znate li da kad smo ovisni, nismo slobodni, već smo uvjetovani s tim nečim ili nekim o čemu ovisimo. Želite li se toga osloboditi i biti slobodni? Želite li znati razliku između ovisnosti i ljubavi, straha, osjećaja krivnje…? Na tečaju ćete učiti kako pomoći ljudima koji su ovisnici da unesu promjene u svoj život i prestanu s ovisnošću.

Želite li saznati koji su to programi koji se nalaze u našim čakrama i koji blokiraju njihov rad i kako otvoriti čakre do njihovog punog kapaciteta, ili koji osjećaji uzrokuju neravnotežu neurotransmitera i njihovih receptora?

Ako su nam neurotransmiteri i njihovi receptori u neravnoteži, možemo biti skloni mnogim poremećajima i bolestima kao što su poremećaj hiperaktivnosti i deficita pažnje, opsesivno ponašanje, PMS, depresija pa čak i rak i druge bolesti kao Parkinsonova, Alzheimerova bolest, bipolarni poremećaj i sl.

Znate li razlog zašto je naša aura sklona prikupljanju energija niskih vibracija i kako je učiniti mnogo snažnijom? Želite li saznati kako smanjiti gubitak energije i fragmenata duše? 
Vezanost je ograničeni oblik komunikacije, poslovnog i partnerskog odnosa ili pak duhovnog razvoja. Činjenica je da mi možemo biti i duhovno vezani, kao i emocionalno i mentalno, ne samo za materijalne stvari i osobe već i za duhovne stvari poput nivoa postojanja, tajnih učenja i društva Četvrtog i Petog nivoa postojanja, duhovnu obitelj, za bol i patnju svojih roditelja, naroda, predaka, … 
Tečaj traje četiri dana.
Prijave

KOPAJ DUBLJE
Ovaj tečaj daje potpuni uvid u tehniku kopanja po podsvjesti i odgovara na sva pitanja što se smije, a što ne smije u ovoj tehnici instalirati, raditi, zašto se ljudi ne mogu testirati mišićno i kako ih testirati, koji su svi mogući vidovi kopanja po podsvjesti ovisno o vrsti problema koje klijent ima i kako adresirati te probleme.
Prijave Zg
Prijave Bg  Prijave St


OPRAŠTANJE, LJUBAV I MOĆ
Preduvjeti: Osnovni DNK, Napredni DNK, Kopaj dublje
Trajanje: 3 dana
Znate li odakle vaša istinska moć dolazi? Znate li da smo moćniji ako imamo više ljubavi? Odakle dolazi ljubav? Kako je privući u svoj život? Znate li da je opraštanje osnovni preduvjet za ljubav? Znate li da je najvažnije oprostiti one stvari koje su najviše uzdrmale naš život, koje su „neoprostive“, stvari koje su Vam se dogodile u ovom životu? Vjerojatno mislite da ste oprostili svojoj majci i ocu, partneru, i kad se testirate mišićno bude „da“, ali jeste li im istinski oprostili iz dubine vaše duše, srca? Kad istinski oprostimo, osjećamo kako je ogroman teret izašao iz nas, osjećamo veliko olakšanje pri pomisli na te ljude i na odnos s njima. Kad oprostimo sebi, lakše ćemo oprostiti i drugima, i obrnuto. Ono što je vrlo zanimljivo jest da kad istinski oprostimo, tada oslobađamo i sebe i svoje potomke od kletvi, uroka i prokletstava i slobodni smo. Ovaj tečaj će doprinijeti tome da opraštanje, ljubav i moć uđu u naš život.
Prijave Bg Prijave Zg

DNK 3 
Preduvjet: Osnovni DNK, Napredni DNK, Kopaj dublje, Intuitivna anatomija
DNK 3 je dugoočekivani tečaj za najnaprednije praktičare. On donosi znanje o tome kako pokretati i mijenjati organsku i anorgansku materiju te kako koristiti mitohondrij u postizanju trenutačnih iscjeljenja. Vaše manifestacije će se znatno ubrzati kako budete čistili svoj sustav vjerovanja.
Sadržaj:
Kako uskladiti tri vječne molekule koje nosimo od početka svojega postojanja
Drevni način aktiviranja kundalini energije
Dublji rad na osjećajima nezadovoljstva i zamjeranja
Kako proširiti svoju svijest da bismo osjetili jednotu s drugima
Metoda očitavanja i iscjeljivanja koristeći svjetlost
Vježba telekineze
Kreiranje budućnosti
Božansko tempiranje
Otkrivanje i usklađivanje prirodnih elemenata koji su kod vas najdominantniji
Upoznajte zakon sa šestog nivoa s kojim ste najviše povezani
i još mnogo više…
Prijave

www.thetaway.com