Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite/koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

LAVYL AURICUM

LAVYL AURICUM

Proizvod je korišten u svrhu testiranja utjecaja na štetna radiestezijska zračenja. Pokazalo se da proizvod daje zaštitu od 80 do 100 % što ga svrstava u najkvalitetnije proizvode na tržištu za zaštitu od štetnih zračenja.
Također je kao sporedni proizvod korišten u svrhu testiranja utjecaja na bioenergetsko polje čovjeka gdje je također pokazao fantastične rezultate, osobito kada se koristi sprejanjem na golu kožu.
Preporuka je svakodnevno korištenje za aktivaciju čakri sprejanjem čitavom dužinom kralježnice, što će se s vremenom manifestirati i na opće stanje organizma.
(SAZNAJTE VIŠE)

AROMATERAPIJSKA SVOJSTVA

Vezano uz aromaterapijska svojstva na osnovu sastava, proizvod može imati pozitivne učinke u davanju potpore tijelu u procesu uspostave ravnoteže i samoobnavljanja. Preporuča se odmah započeti sa njegovom primjenom na potpori organizmu u balansiranju rada nervnog sustava i organa kroz tzv. „Dnevni protokol kičme“.

Stvara nepogodno okruženje za razvoj virusa, gljivica i bakterija (TÜV certifikat).

Može pomoći organizmu u borbi sa visokom temperaturom, bolovima. Može se i piti: u 2dL vode nasprejati 3-5 puta . Na ovaj način može pomoći organizmu u samobalansiranju organa probave, kao i bubrega te imuno - sistema.

Ako sprejamo tzv. plosnate kosti: (grudna kost, lopatica, zdjelična kost) može pomoći organizmu u balansiranju stvaranja krvnih zrnaca.

Više informacija i narudžbe svih proizvoda:
Goran Smiljanić, tel: 098/220511, e-mail: smiljanic.goran@gmail.com