Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

LAVYL AURICUM SENSITIVE

LAVYL AURICUM SENSITIVE

Ovaj proizvod je također korišten u svrhu testiranja utjecaja na štetna radiestezijska zračenja, kao i u svrhu testiranja utjecaja na bioenergetsko polje čovjeka. Također je pokazao fantastične rezultate, osobito kada se koristi sprejanjem na golu kožu. Obzirom da ne sadrži alkohol njegova je specifična namjena sprejanje osjetljivih dijelova tijela (lice, intimni dijelovi i slično).

Preporuka je svakodnevno korištenje za aktivaciju čakri sprejanjem čitavom dužinom prednje strane tijela. uključujuči tijeme i lice, što će se s vremenom manifestirati i na opće stanje organizma. (SAZNAJTE VIŠE)

AROMATERAPIJSKA SVOJSTVA

Proizvod može imati pozitivne učinke u davanju potpore tijelu u procesu uspostave ravnoteže i samoobnavljanja. Preporuča se odmah započeti sa njegovom primjenom na potpori organizmu u balansiranju rada nervnog sustava i organa kroz tzv. „Dnevni protokol kičme“.

Može pomoći organizmu u borbi sa visokom temperaturom, bolovima. Može se i piti: u 2dL vode nasprejati 3-5 puta . Na ovaj način može pomoći organizmu u samobalansiranju organa probave, kao i bubrega, te imuno - sistema.

Ako sprejamo tzv. plosnate kosti: (grudna kost, lopatica, zdjelična kost) može pomoći organizmu u balansiranju stvaranja krvnih zrnaca.

Može pomoći u ublažavanju osipa kod pelena kao i kod upala nakon depilacije i slično.

Više informacija i narudžbe svih proizvoda:
Goran Smiljanić, tel: 098/220511, e-mail: smiljanic.goran@gmail.com