Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

LAVYL GENIE SPIRIT

LAVYL GENIE SPIRIT

Proizvod je korišten za potrebe testiranja djelovanja na bioenergetsko polje čovjeka - čakre, auru i njene slojeve te akupunkturne meridijane. Postigao je izvrsne rezultate na povećanje aure, povećanje aktivnosti čakri te protoka energije kroz akupunkturne meridijane. Mjerenje frekvencija energetskog polja čovjeka prije i nakon korištenja pokazalo je da se frekvencija podigla za 125 posto.  
Preporuka je trajno korištenje proizvoda u cilju postizanja i zadržavanja maksimalnog učinka na bioenergetsko polje čovjeka, a samim time i na zaštitu od od raznih entiteta i energetskih parazita koji oslabljuju bioenergetsko polje čovjeka. (SAZNAJTE VIŠE)

JEDINSTVENA FORMULA

Lavyl Genie Spirit koristi minerale, elemente u tragovima i druge drevne tvari pronađene u stijenama meteorita. Još jedan poseban sastojak je medicinski čisti ekstrakt lista konoplje.  Ljudsko tijelo samo proizvodi molekule zvane endokanabinoidi koji su po strukturi slični spojevima koji se nalaze u biljci kanabisa. Također imamo receptore za ove molekule u gotovo svakom tkivu našeg tijela. Iz lišća konoplje može se ekstrahirati nekoliko komponenti. Njegova posebna mješavina koja je ugrađena u našu matricu aktivnih sastojaka tipična je za Lavyl proizvode. Sve njegove komponente podupiru jedna drugu, a njihov zajednički učinak daleko nadilazi uobičajenu upotrebu ulja sjemenki konoplje. Lavyl Genie Spirit može se nanijeti na kožu i oko tijela, posprejati u zrak (auru).

Više informacija i narudžbe proizvoda:
Goran Smiljanić, tel: 098/220511, e-mail: smiljanic.goran@gmail.com