Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

PREPORUKE DOBRIH PROIZVODA I USLUGA

PREPORUKE DOBRIH PROIZVODA I USLUGA

Na temelju provedenih testiranja u HUPED-u te drugim znanstveno istraživačkim institutima i centrima izdvojili smo najbolje proizvode u svojim kategorijama.
 
PAINflex®- biomagnetna terapija
Zaštitna biomagnetna podloga PAINflex, testirana je u HUPED-u te su rezultati pokazali da se radi o najboljem proizvodu u području magnetne terapije, sa izuzetno dobro balansiranim i postavljenim magnetima odgovarajuće snage koji najbolje djeluju na čovjeka i njegovo zdravlje te pružaju izuzetno dobru zaštitu od štetnih radiestezijskih zračenja bez nuspojava.
Zaštitna biomagnetna podloga PAINflex je izrađena od kvalitetnih i izdržljivih materijala te je vrlo atraktivnog dizajna.
U Njemačkoj je proizvod dostupan u apotekama te je registriran pod nazivom BIO PAINFLEX, i to pod centralnim farmaceutskim brojem ( PZN ): 03567457, što predstavlja jedinstveni broj lijekova, pomoćnih sredstava i drugih farmaceutskih proizvoda u Njemačkoj.
Proizvod PAINflex®- biomagnetna terapija je također registriran pri HALMED-u kao medicinski proizvod prve klase.
PAINflex distribuira tvrtka HT-HEIM TRENDS ortopedija d.o.o. u Hrvatskoj te tvrtka DIRS d.o.o. u Sloveniji.
Na hrvatskom tržištu prisutni su 10 godina i specijalizirani su za distribuciju medicinskih proizvoda prve klase. Više informacija o tvrtki i proizvodima na web stranici: www.ht-ortopedija.net 

KONTAKT PODACI:
HT-HEIM TRENDS ortopedija d.o.o., Jaruščica 9e, 10020 Zagreb, Hrvatska
      E-mail: ht.heim-trends.ortopedija@zg.t-com.hr
      Telefon: 01/2985-765 i 01/2985-766, fax: 01/2985-767
DIRS d.o.o., Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana, Slovenija
      E-mail: info@dirs.si    web stranica: www.dirs.si
      Telefon: 00386 (0)31 409 491
 
 MEDI PUR - KRISTALOTERAPIJA

Madraci, nadmadraci, podloge, jastuci na bazi posebne smjese kristala i minerala (KMS) koji su na rezultatima testiranja u HUPED-u te Institutu BION iz Slovenije ocijenjeni kao najučinkovitiji proizvod na bazi kristala i minerala. Proizvodi su također registrirani pri HALMED-u kao medicinski proizvodi.
Proizvođač i distributer je tvrtka MEDI SPA d.o.o.
Više informacija na web adresi: www.madrac-medipur.hr

LICENCE, CERTIFIKATI i TESTIRANJA MEDI PUR - KRISTALOTERAPIJE:
Certifikat kvalitete energetskog utjecaja, Institut BION, lipanj 2015.g.
Testiranje je između ostalog rađeno na medicinskom uređaju za mjerenje moždanih valova (EEG), na 10 osoba i to na testnom nadmadracu bez KMS punjenja i na pravom nadmadracu sa KMS-om. Rezultati su bili izrazito dobri u korist nadmadraca sa KMS punjenjem te ocijenjeni kao najbolji u klasi proizvoda (krevetnine) na bazi kristala i minerala.
Ostali certifikati i licence koji dokazuju kvalitetu ovoga proizvoda dostupni su na WEB STRANICAMA PROIZVOĐAČA.Preporuke ostalih proizvoda i usluga slijede uskoro...