Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

INTEGRATION TECHNIQUE® TEČAJEVI

INTEGRATION TECHNIQUE® TEČAJEVI

Lokacija:Online
Termin:25.05.-11.06.2022.
Rok za prijavu:

INTEGRATION TECHNIQUE® TEČAJEVI

Goran Karna


KAKO TI OVA TEHNIKA MOŽE POMOĆI U ŽIVOTU?
Ukoliko želiš podići svoj život na viši stupanj, živjeti s više prisutnosti, ljubavi, uživanja, obilja i ostvariti svoj puni potencijal, ova jednostavna i učinkovita energetska tehnika može ti pomoći. Na lagan, jednostavan i učinkovit način nauči kako otkloniti blokade koje stoje na putu života kakav zaslužuješ.


NA ŠTO SE PRIJAVITI?
● Ukoliko želiš savladati osnove tehnike i raditi na sveobuhvatnom iscjeljenju svih razdoblja svog života od pred-fetalnog perioda do danas, prijavi se na tečaj ISCIJELIMO SEBE I 25.-28. svibnja.

Drugi stupanj tečaja - ISCIJELIMO SEBE II - održava se 8.-11. lipnja. Donosi još dublja iscjeljenja, a teme su: iscjeljenje karme, ega, čakri, strahova kolektivne svijesti i rad na energetskim tijelima.

● Ukoliko želiš osjetiti rezonira li ova tehnika s tobom dođi na BESPLATNU vježbaonicu ISCJELJENJE KORIJENSKE ČAKRE 15. svibnja. Kroz rješavanje blokada vezanih za korijensku čakru otvaraš se primanju većeg obilja i životne energije. 

● Ako imaš izazova u odnosima s roditeljima ili partnerom, webinar KAKO UNAPRIJEDITI ODNOSE 4. lipnja pravo je mjesto za tebe. Ovaj dvosatni praktični trening pomaže ti naučiti kako unaprijediti bilo koji odnos.


Ukoliko se želiš prijaviti ili dobiti više informacija posjeti www.gorankarna.com