Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

TESTIRANJA I LICENCE LAVYLITES PROIZVODA

LAVYLITES proizvodi su prošli testiranja u IPED-u te su im izdane tri Licence:

1. Licenca za grupu proizvoda sa aromaterapijskim svojstvima

Svojstva eteričnih ulja su poznata i farmakološki ispitana te je njihov pozitivan učinak na ljudski organizam sadržan i u Lavylites proizvodima. Eterična ulja se koriste protiv bolova, za smirenje, za podizanje energije, za pomoč respiratornom i probavnom traktu, za ponovno postizanje ravnoteže, za zarastanje rana, protiv glavobolje te imaju antibakterijska i protuupalna svojstva. Odlično djeluju na probavni sistem olakšavajući njegove brojne tegobe počevši od stimulacije proizvodnje sline, stimulacije aktivnosti gušterače i jetre do njihovog djelovanja kao antacidi i smanjivanju kiseline u želucu. Mogu stimulirati srčani mišić djelujući na njegovu muskulaturu i smanjiti povišen krvni tlak. Korištenje LAVYLITES proizvoda je jednostavno jer ne zahtjeva predznanje o eteričnim uljima obzirom da ti proizvodi sadrže idealnu kombinaciju svih bitnih eteričnih ulja. Također je i primjena u obliku spreja ili kreme jednostavna i ne postoji mogučnost predoziranja.

2. Licenca za LAVYLITES proizvod za zaštitu od štetnih radiestezijskih zračenja

Stručna komisija neovisnih radiestezista provela je testiranje Lavylites proizvoda u obliku spreja na zaštitu od štetnih radiestezijskih zračenja: podzemni vodeni tok - VT,  Hartmannov čvor - HC,  Curryjev čvor - CC i elektromagnetno zračenje - EMZ i to na njihovo pojedinačno djelovanje na čovjeka kao i kada istovremeno djeluju sva zračenja na čovjeka. Proizvod LAVYLITES vrlo učinkovito umanjuje utjecaj štetnih radiestezijskih zračenja na čovjeka i to najviše na način da se pospreja posteljina na kojoj se spava jer tkanina upija sprej i time najdulje zadržava zaštitna svojstva spreja. Preporuka je stoga u svrhu dobivanja najbolje zaštite od zračenja posprejati posteljinu na kojoj se spava  i to svakih 5-6 sati te tokom dana posprejati odjeću koju nosimo i to također svakih 5-6 sati te je na taj način čovjek zaštićen na svim mjestima gdje se nalazi. Proizvod daje zaštitu od 80 do 100 % što ga svrstava u najkvalitetnije proizvode na tržištu za zaštitu od štetnih zračenja.

3. Licenca za LAVYLITES proizvod za bioenergetsko djelovanje

Stručna komisija provela je testiranje Lavylites proizvoda u obliku spreja na bioenergetsko polje čovjeka prema protokolu koji maksimalno isključuje utjecaj placebo efekta na rezultate testiranja. Korišteno je nekoliko vrsta uređaja za mjerenje razlike potencijala između suprotnih meridijana i akupunkturnih točaka te uređaj za mjerenje i snimanje promjena u auri i čakrama. Proizvod vrlo učinkovito djeluje na bioenergetsko polje čovjeka što se s vremenom manifestira i na opće stanje organizma. Preporuka je trajno korištenje proizvoda u cilju postizanja i zadržavanja maksimalnog učinka na bioenergetsko polje čovjeka, a samim time i na zaštitu od od raznih entiteta i energetskih parazita koji oslabljuju bioenergetsko polje čovjeka. Proizvod ne zamjenjuje liječničku terapiju već djeluje kao nadopuna poboljšanju općeg stanja korisnika uz pridržavanje propisane medicinske terapije. Proizvod je siguran za upotrebu i nema nikakvih nuspojava. 
 


PROIZVODI KOJI SU BILI NA TESTIRANJU


LAVYL GENIE SPIRIT

Proizvod je korišten za potrebe testiranja djelovanja na bioenergetsko polje čovjeka - čakre, auru i njene slojeve te akupunkturne meridijane. Postigao je izvrsne rezultate na povećanje aure, povećanje aktivnosti čakri te protoka energije kroz akupunkturne meridijane. Mjerenje frekvencija energetskog polja čovjeka prije i nakon korištenja pokazalo je da se frekvencija podigla za 125 posto.  
Preporuka je trajno korištenje proizvoda u cilju postizanja i zadržavanja maksimalnog učinka na bioenergetsko polje čovjeka, a samim time i na zaštitu od od raznih entiteta i energetskih parazita koji oslabljuju bioenergetsko polje čovjeka. (SAZNAJTE VIŠE) 

JEDINSTVENA FORMULA

Lavyl Genie Spirit koristi minerale, elemente u tragovima i druge drevne tvari pronađene u stijenama meteorita. Još jedan poseban sastojak je medicinski čisti ekstrakt lista konoplje.  Ljudsko tijelo samo proizvodi molekule zvane endokanabinoidi koji su po strukturi slični spojevima koji se nalaze u biljci kanabisa. Također imamo receptore za ove molekule u gotovo svakom tkivu našeg tijela. Iz lišća konoplje može se ekstrahirati nekoliko komponenti. Njegova posebna mješavina koja je ugrađena u našu matricu aktivnih sastojaka tipična je za Lavyl proizvode. Sve njegove komponente podupiru jedna drugu, a njihov zajednički učinak daleko nadilazi uobičajenu upotrebu ulja sjemenki konoplje. Lavyl Genie Spirit može se nanijeti na kožu i oko tijela, posprejati u zrak (auru). (VIŠE INFORMACIJA I NARUDŽBE PROIZVODA)


LAVYL AURICUM

Proizvod je korišten u svrhu testiranja utjecaja na štetna radiestezijska zračenja. Pokazalo se da proizvod daje zaštitu od 80 do 100 % što ga svrstava u najkvalitetnije proizvode na tržištu za zaštitu od štetnih zračenja.
Također je kao sporedni proizvod korišten u svrhu testiranja utjecaja na bioenergetsko polje čovjeka gdje je također pokazao fantastične rezultate, osobito kada se koristi sprejanjem na golu kožu.
Preporuka je svakodnevno korištenje za aktivaciju čakri sprejanjem čitavom dužinom kralježnice, što će se s vremenom manifestirati i na opće stanje organizma. (SAZNAJTE VIŠE)

AROMATERAPIJSKA SVOJSTVA

Vezano uz aromaterapijska svojstva na osnovu sastava, proizvod može imati pozitivne učinke u davanju potpore tijelu u procesu uspostave ravnoteže i samoobnavljanja. Preporuča se odmah započeti sa njegovom primjenom na potpori organizmu u balansiranju rada nervnog sustava i organa kroz tzv. „Dnevni protokol kičme“.

Stvara nepogodno okruženje za razvoj virusa, gljivica i bakterija (TÜV certifikat).

Može pomoći organizmu u borbi sa visokom temperaturom, bolovima. Može se i piti: u 2dL vode nasprejati 3-5 puta (link na video). Na ovaj način može pomoći organizmu u samobalansiranju organa probave, kao i bubrega te imuno - sistema.

Ako sprejamo tzv. plosnate kosti: (grudna kost, lopatica, zdjelična kost) može pomoći organizmu u balansiranju stvaranja krvnih zrnaca.
(VIŠE INFORMACIJA I NARUDŽBE PROIZVODA)


LAVYL AURICUM SENSITIVE

Ovaj proizvod je također korišten u svrhu testiranja utjecaja na štetna radiestezijska zračenja, kao i u svrhu testiranja utjecaja na bioenergetsko polje čovjeka. Također je pokazao fantastične rezultate, osobito kada se koristi sprejanjem na golu kožu. Obzirom da ne sadrži alkohol njegova je specifična namjena sprejanje osjetljivih dijelova tijela (lice, intimni dijelovi i slično).

Preporuka je svakodnevno korištenje za aktivaciju čakri sprejanjem čitavom dužinom prednje strane tijela. uključujuči tijeme i lice, što će se s vremenom manifestirati i na opće stanje organizma. (SAZNAJTE VIŠE)

AROMATERAPIJSKA SVOJSTVA

Proizvod može imati pozitivne učinke u davanju potpore tijelu u procesu uspostave ravnoteže i samoobnavljanja. Preporuča se odmah započeti sa njegovom primjenom na potpori organizmu u balansiranju rada nervnog sustava i organa kroz tzv. „Dnevni protokol kičme“

Može pomoći organizmu u borbi sa visokom temperaturom, bolovima. Može se i piti: u 2dL vode nasprejati 3-5 puta (link na video). Na ovaj način može pomoći organizmu u samobalansiranju organa probave, kao i bubrega, te imuno - sistema.

Ako sprejamo tzv. plosnate kosti: (grudna kost, lopatica, zdjelična kost) može pomoći organizmu u balansiranju stvaranja krvnih zrnaca.

Može pomoći u ublažavanju osipa kod pelena kao i kod upala nakon depilacije i slično.

(VIŠE INFORMACIJA I NARUDŽBE PROIZVODA)


REZULTATI TESTIRANJA LAVYLITES PROIZVODA U IPED-u