Hrvatski registar kvalificiranih iscjelitelja i terapeuta

Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

Ana Katarina Rajcic, terapija analizom karme i podsvijesti

Ana Katarina Rajcic, terapija analizom karme i podsvijesti

Podsvijest je samo jedna od razina ljudskog postojanja koja znatno utječe na kvalitetu života svakog čovjeka. Vrlo je bitno poznavati način na koji podsvijest funkcionira te kakav utjecaj ima na iskustvo života kojega doživljavamo svakodnevno na svjesnoj razini. Zapravo su brojna istraživanja pokazala da čovjek sa svojom sviješću doživljava, stječe iskustvo života kojega mu privlači podsvijest, a u njoj su vrlo često ugrađeni različiti karmički obrasci koji su uneseni iz prošlih života. Upravo zbog toga je potrebno i upoznati svoju podsvijest i naučiti ju kako da radi i kreira za nas. Sa mogučnošću prepoznavanja stanja ljudske podsvijesti sam rođena i zapravo cijeli život gledam u ljudima onu njihovu "drugu sliku" stvarnosti koje niti oni sami nisu svjesni. Kroz pohađanje školovanja za terapeuta karmičke analize sam naučila, kako približiti svoja viđenja ljudima i kako im pomoći u tome da se nauče nositi sa vlastitom podsvijesti te u konačnici i kako i na koji način ju očistiti, promijeniti. Pozitivna posljedica ovakvog rada na sebi, svakoj osobi daje mogućnost poboljšanja opće kvalitete života pa i olakšanja fizičkih tegoba.  

Ukoliko vam je potrebna pomoć u analizi vaše podsvijesti te poboljšanju kvalitete života, životnih prilika i poboljšanja fizičkog stanja organizma, obratite mi se na broj 091/7238-232 ili na mail: arajcic28@gmail.com