Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

Mršavljenje prirodnim putem u 5 tretmana

Mršavljenje prirodnim putem u 5 tretmana

Stiglo je ljeto, a vi gubite samopouzdanje zbog:
- nezadovoljavajuće slike u ogledalu,
- garderobe koja je postala pretijesna,
- nadutosti i debljanja što onemogućuje gastronomski užitak i dobar sex,
- sve češćeg primjećivanja prijekornog pogleda vašeg partnera?

Pretilost i stres su vodeći uzroci kroničnih iscrpljujućih bolesti, malignih bolesti te rane smrtnosti u cijelom svijetu, a do 2026. očekuje se porast broja umrlih sa sadašnjih 18,5 milijuna na 23 milijuna.

Preuzmite odgovornost za svoje stanje DANAS i donesite za sebe ispravnu odluku: mršavljenje prirodnim putem u 5 tretmana.

Inovativnom metodom pomoći ćemo Vam:
- vratiti samopouzdanje i životnu snagu
- vratiti tijelu normalnu težinu, ravnotežu i prirodno zdravlje
- očistiti i pomladiti organizam
- poboljšati postojeći ili započeti novi zdrav odnos s partnerom


Registrirajte se putem poveznice dolje za uvodni psihokorekcijski ON-LINE tretman i krenite na put ispunjenog, sretnog i zdravog života!

Nakon registracije ćete dobiti brošuru s uputama za pripremu, a kasnje poveznicu za live streaming.

Vidimo se 7.7.2023 u 19:00h


Program mršavljenja vodi liječnik opče medicine: dr.sc. Vitaliy Saranca, dr.med. koji je na 14. međunarodnom kongresu: ZNANSTVENI DOKAZI U NEKONVENCIONALNOJ MEDICINI, 02.12.2022.g. održao predavanje o primjeni i djelovanju INFORMACIJSKE MEDICINE.

Kliknite na sliku da vam se otvori snimka predavanja sa kongresa.


Nakon završetka Medicinskog Sveučilišta u Ukrajini 2002. godine, dr.sc. Vitaliy Saranca 7 godina je vodio ordinaciju iz obiteljske medicine. Osim toga paralelno od 2003 do 2007 je radio kao pomoćnik zastupnika Ukrajinskog parlamenta. Bio je odgovoran za primjenu inovativnih neuro-kognitivnih metoda u zdravstvu u Kijevskoj Regiji.
Od 2014. je u Hrvatskoj. Za vrijeme trajanja priznavanja stručne medicinske kvalifikacije je doktorirao na Medicinskom Fakultetu u Zagrebu i osnivao Međunarodnu Asocijaciju za Informacijsku Medicinu. Nakon nostrifikacije diplome 2 godine je radi kao liječnik opće prakse u domu zdravlja Zagrebačke Županije, a od prošle godine u domu zdravlja Zagreb - Centar. Uz to kao vanjski suradnik radi na međunarodnim projektima sa SNZ Andrija Štampar i različnim međunarodnim institucijama.
Početkom 2023. godine je u suradnji s Medicinskim Fakultetom osnivao centar DETOCRE (skračenica od Detox, Cryotherapy, Rejuvenation). Smjer znanstvene i praktične djelatnosti su preventivna medicina, integrativna medicina, suvremene psihokorekcijske metode i tehnologije, čišćenje organizma i pomlađivanje. Do sada je objavio 6 znanstvenih radova, stalno održava radionice i webinare s ciljem edukacije šire javnosti po pitanjima održavanja zdravlja, prevencije bolesti i primjene psihokorekcijskih metoda u svakodnevnom životu. Nedavno, obzirom na pandemiju pretilosti u Hrvatskoj, objavio je Rat protiv "demona" pretilosti, što znači da je pretilost uzrokovana prejedanjem i poremećajima hranjenja sastavlja degenerativni psihokompleks koji dovodi do prekomjerne težine i bolesti na tjelesnoj razini.  U slobodno vrijeme Dr. Sarancha se bavi glazbom, slika, prikuplja slike leptira, voli ribolov, igra ping-pong, putuje.