Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

MJERENJE ŠTETNIH ZRAČENJA U VAŠEM STANU

MJERENJE ŠTETNIH ZRAČENJA U VAŠEM STANU

U svrhu poboljšanja kvalitete života i zdravlja HUPED organizira akciju mjerenja štetnih RADIESTEZIJSKIH ZRAČENJA u vašem stanu ili kući. Nakon što analiza vašeg stana, kuće ili zemljišta bude gotova moči čete saznati sve što vas interesira o prisutnim zračenjima, njihovom djelovanju i kako se od njih zaštititi. Ukoliko se vaš krevet ili radno mjesto neće moći premjestiti u zdravo područje onda će vam se ponuditi zaštita od štetnih zračenja uz sajamski popust koji ide i do 60% na proizvode za zaštitu od zračenja i to povodom održavanja 1. digitalnog SAJMA ZDRAVLJA na www.ExpoDiP.hr
Jedan od razloga ove naše akcije je i pojava niza lažnih stručnjaka - samoproglašenih radiestezista koji detektiraju razna i vrlo često nepostojeća zračenja kako bi vas zaplašili i prodali neki od svojih proizvoda za zaštitu. Na tržištu ima i onih koji nude svoje proizvode sa lažnim HUPED-ovim certifikatima i licencama! Stoga molimo za oprez te da svaku takvu ponudu provjerite kod nas slanjem informacija o tome na e-mail adresu: huped@huped.hr 


Pogledajte prilog o radiesteziji i štetnim zračenjima koji je 23.11.2018.g. prikazan na 1. programu HTV, pod nazivom: "Granica između alternativne medicine i šarlatanstva" (kliknite na sliku).
Gosti u studiju su bili:
Vedran Korunić, predsjednik HUPED-a; Prim. Egidio Ćepulić, specijalost onkologije i bivši predsjednik HLK; Dr. Marijana Braš, specijalist psihijatrije, Klinika za psihološku pomoć KBC Zagreb. Razgovor sa radiestezisticom Gordanom Draganić snimljen je u HUPED-u.


Drugi prilog govori o važnosti mjerenja štetnih zračenja te proizvodima za zaštitu od njih. Važno je da su proizvodi koji se nude na tržištu testirani i da imaju HUPED-ovu licencu kao potvrdu njihove učinkovitosti. U prilogu se testira učinkovitost nadmadraca sa ugrađenom kristalno mineralnom smjesom (KMS). Na ovaj uređaj se ne može nikako svjesno ili nesvjesno utjecati kao što je to slučaj sa viskom, rašljama ili nekim drugim instrumentima kojima se koriste radiestezisti. Uređaj pokazuje da ovaj nadmadrac ima maksimalni postotak zaštite od zračenja vodenog toka.


Treči prilog je predavanje koje je Gordana Draganić održala na 14. HUPED-ovom međunarodnom  kongresu: ZNANSTVENI DOKAZI U NEKONVENCIONALNOJ MEDICINI, 1. - 4. 12. 2022.g. Tema predavanja je bila: Kako prepoznati djelovanje štetnih zračenja.
Uz sve štetnija tehnička ELEKTROMAGNETSKA zračenja, u našim stanovima i kućama dokazano su prisutna i ŠTETNA GEOPATOGENA ZRAČENJA - Hartmanovo, Curryjevo i posebno opasno zračenje PODZEMNIH VODENIH TOKOVA! Sva ta zračenja spadaju pod zajednički naziv: RADIESTEZIJSKA ZRAČENJA.


Zbog najnovijih znanstvenih spoznaja o štetnom djelovanju mnogih uređaja koji emitiraju ELEKTROMAGNETSKE VALOVE i dokazanoj štetnosti GEOPATOGENIH zračenja, unazad nekoliko godina i SVJETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA objavljuje kroz mnoga znanstvena istraživanja, da će kroz idućih pedesetak godina POREMEĆAJI SNA I SPAVANJA biti jedan od vodećih uzroka mnogih PSIHIČKIH i FIZIČKIH oboljenja kod nas modernih ljudi.

Posebnu pozornost potrebno je posvetiti mjestu spavanja svakog pojedinca, iz razloga što gotovo jednu trećinu dana, u prosjeku 6-8 sati dnevno provedemo u krevetu i najčešće spavamo noću. A znanstveno je dokazano da su GEOPATOGENA zračenja noću čak 3-5 puta jača nego danju.
Naglašavamo da su GEOPATOGENA štetna zračenja, ukoliko im je čovjek izložen duže vrijeme, dokazani uzročnici raznih loših osjećanja kod ljudi, pa i vrlo ozbiljnih zdravstvenih problema (grčevi, depresije, nesanice, mokrenje u krevet, astma, bolovi u slabim točkama tijela... i statistički je dokazana izravna povezanost geopatogenog zračenja i karcinoma). Upravo zbog toga danas u većini Europskih zemalja nadležne institucije preporučuju da se prije gradnje izmjere štetna zračenja. U nekim zemljama, gdje prednjače Francuska i Grčka, postala je uobičajena praksa, da se dozvole za gradnju stambenih objekata izdaju tek kada na teren izađe stručnjak radiestezista i ispita štetna zračenja.


Da li spavate na mjestu sa prisutnim radiestezijskim zračenjima možete provjeriti i ispunjavanjem kratke ANKETE koju smo postavili na naše internet stranice www.huped.hr odnosno ako otvorite ovaj link: BRZA PROVJERA MJESTA SPAVANJA.
Ukoliko u anketi niste označili prvi odgovor kao točan svakako ispunite dole narudžbu za izmjeru radiestezijskog zračenja i pošaljite nam podatke na našu e-mail adresu kako bi vam se napravila analiza mjesta spavanja i izmjerilo vaše energetsko polje u cilju provjere dosadašnjih učinaka radiestezijskih zračenja na vaš organizam i preporuke rješenja situacije.


NARUDŽBE ZA IZMJERU RADIESTEZIJSKIH ZRAČENJA

Da bi vas kontaktirao naš licencirani stručnjak za radiesteziju potrebno je da ispunite prijavnicu:

Po primitku prijavnice kontaktirati će Vas naš radiestezista radi dogovora o terminu dolaska. Akcijska cijena mjerenja vašeg stambenog ili poslovnog prostora za područje Zagreba po dolasku je 39 eura. Ukoliko se nalazite izvan Zagreba naplačuje se još i 0,3 eura po kilometru od Zagreba do vašeg grada/mjesta. Ukoliko se radi o radiestezijskom mjerenju zemljišta za gradnju objekta ili u svrhu samog traženja vode za potrebe gradnje bunara, cijena se dogovora posebno i ona ovisi o veličini zemljišta i udaljenosti od Zagreba.
U iznimnim slučajevima mjerenje je moguče izvršiti i na daljinu na temelju dobivene geodetske karte gdje je zemljište ili stambeni prostor precizno iscrtano u odgovarajučem mjerilu. Sva pitanja u vezi toga pošaljite na našu e-mail adresu: huped@huped.hr


RADIESTEZIJSKI PREGLED uključuje:
- analizu svih prisutnih radiestezijskih zračenja u stambenom prostoru;
- analizu utjecaja tih zračenja na vaše zdravstveno stanje, analiza trenutnog stanja i potencijalnih opasnosti trajnog ostanka na ugroženom mjestu;
- preporuka za premještaj kreveta ili radnog stola (gdje se redovito i duže boravi) na energetski zdravo mjesto ukoliko je to moguče, a ako premještaj nije moguč dobivaju se savjeti za korištenje određenih proizvoda za zaštitu od štetnih zračenja koji ujedno mogu djelovati i terapeutski te popraviti narušeno zdravstveno stanje.


POSLJEDICE DUŽE IZLOŽENOSTI ŠTETNIM RADIESTEZIJSKIM ZRAĆENJIMA