Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

Besplatni sertfikovani seminar

Besplatni sertfikovani seminar

Organizujemo  besplatan seminar "Osnove Su Jok terapije" 21. 10. 2018   (nedelja) Zagrebački velesajam, „sala Cres"  od 11h do 14.30h. Zagreb, obavezno  prethodno prijavljivanje            

Tema predavanja: Osnove Su Đok terapije -Kosrepodnetni sistemi šaka i stopala (4 škol.č.)

Predavač: Prof. Vera Djordjević, prof. Su Jok terapije i Medjunarodni licencirani predavač

Balkan Su Jok Therapy Center i Medjunarodna Su Đok Asocijacije (ISA)

Organizuju sertifikovane seminare u znak sećanja na dan rodjenja  prof. Park Jae Woo,

(ISA) Medjunarodnu SuJok asocijaciju je osnovao prof. Park Jae Woo 2009, kao neprofitnu organizaciju čiji je cilj javnog ujedinjenja ljudi koji šire Su Jok metod  širom sveta. Posle smrti profesora Park Jae Woo ( 1942-2010) ovaj rad nastavljaju njegovi sinovi Park MinChul i Park MinKy i njegovi učenici iz različitih zemalja sveta, a jedna od njih je Prof. Vera Djodjević iz Srbije, član globalnog Borda ISA www.sujok.com                                       

Kako bismo zajedno sa Vama izrazili zahvalnost  autoru Su Đok terapije Prof.  Park Jae Woo-u, što nas je kroz metode održavanja zdravlja naučio kako da se odnosimo prema životu i znanjem nas uverio da bezuslovno verujemo Tvorcu, 

Program predavanja

11.00- 12.30h       predavanje

12.30 -13.00h       pauza

13.00- 14.30h       predavanje

14.30                   Uručivanje sertifikata

Posle odslušanog seminara uručivanje posebnih certifikata sa likom prof. Park Jae Woo-a

Iz organizacionih razloga, molimo vas da svoj dolazak potvrdite, radi pripreme sertifikata

e-mail: sujok@eunet.rs: verasujok@gmail.com: www.sujok.rs

Uredno unapred prijavljenim učesnicima biće uručeni certifikati

Glavne vrline Su Đok terapije

Visoka efikasnost

 Pri pravilnoj primeni, izražen efekat često nastupa već kroz nekoliko minuta, ponekad i sekundi.

Apsolutna neškodljivost primene

Ovaj sistem za lečenje nije stvorio čovek nego sama Priroda (čovek ga je samo otkrio). U ovome leži objašnjenje njegove snage i neškodljivosti. Stimulacija korespondentnih tačaka dovodi do izlečenja.

Univerzalnost metode

Pomoću terapije Su Đok može se isceliti bilo koji deo tela, bilo koji organ, bilo koji zglob. Metod je dostupan svakome. U terapiji Su Jok, naučeno nije potrebno da pamtimo jer ono što se uči napamet - lako se zaboravlja. Na seminarima Su Đok terapije, principi se spoznaju na logičan način pa ih tako spoznate primenjujemo celog života.

Jednostavna primena

Vaša šaka i vaše znanja su uvek sa vama, a odgovarajući instrument za izvođenje Su Đok terapije ćete uvek sa lakoćom naći.

Sve do pojave Su Đok terapije nije postojao metod kojim je moguće ovladati na način u kome ovladavanju znanjem vi aktivno učestvujete. 

www.sujok.co.rs