Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

BIOCENTAR  INFORMIRANJE- DIJAGNOSTIKA- LIJEČENJE

BIOCENTAR INFORMIRANJE- DIJAGNOSTIKA- LIJEČENJE

Biocentar je društvo koje u suradnji sa međunarodnim organizacijama,  zdravstvenim institucijama, poliklinikama, laboratorijima i ostalim pravnim subjekatima, obavlja djelatnosti informiranja, savjetovanja, istraživanja, dijagnostike i liječenja pacijenata oboljelih od lajmske borelioze i ostalih infektivnih bolesti sukladno novim medicinskim, znanstvenim i iskustvenim metodama na svjetskoj i europskoj razini.

Cilj je svakom pacijentu omogućiti pronalaženje uzročne dijagnoze kako bi se nakon toga moglo provesti liječenje samoguzroka bolesti, umjesto primjenjivanja simptomatsikih terapija za njene posljedice.
Nakon 10 godina rada i nekoliko tisuća korisnika koji su protokolarno obavljali dijagnostičke i terapijske protokole, postigli smo značajan rezultat u informiranju i liječenju infektivnih bolesti koje se skrivaju pod raznim simptomatskim dijagnozama, za što posjedujemo konkretne medicinske dokumentacije, izjave korisnika, te medicinske ekspertize.
U svom radu koristimo konktretnu medicinsku dijagnostiku koja se provodi kroz registrirane laboratorije, bolnice i zavode za zdravstvo u zemlji i inozemstvu kako bi mogli pratiti uspješnost dijagnostike i liječenja pojedinih oboljenja, te klasične i komplementarne terapijske protokole sukalado EU standardima.
Rezultati našeg rada vidljivi su na tisućama medicinskih dokumentacija prije i poslije provedenih terapijskih protokola.

– INFORMIRANJE I SAVJETOVANJE
– DIJAGNOSTIČKE PRETRAGE 
– LIJEČENJE UZROKA BOLESTI I KONTROLA USPJEŠNOSTI TERAPIJA

KONTAKT: 091 480 4567

Kosirnikova 8, 10 000 Zagreb

web site: www.biocentar.net  
               www.biocentar.eu

Galerija

BIOCENTAR  INFORMIRANJE- DIJAGNOSTIKA- LIJEČENJE BIOCENTAR  INFORMIRANJE- DIJAGNOSTIKA- LIJEČENJE BIOCENTAR  INFORMIRANJE- DIJAGNOSTIKA- LIJEČENJE BIOCENTAR  INFORMIRANJE- DIJAGNOSTIKA- LIJEČENJE