Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

BIOTERAPIJA PO METODI ZDENKA DOMANCICA

BIOTERAPIJA PO METODI ZDENKA DOMANCICA

U današnjem užurbanom svijetu utemeljenom na dvojbenim vrijednostima, čovjekova istinska bit potpuno je zanemarena. Živjeti uravnoteženo a time i zdravo, poštujući zakone prirode i univerzalni sklad čiji je čovjek neraskidivi dio, predstavlja pravi izazov. U rascijepu želja i ciljeva, koji često proizlaze iz sveopće propagandne kulture, i mogućnosti, osoba sama narušava psihofizičku ravnotežu. S vremenom taj se sklad očituje na fizičkom planu u obliku bolesti. Preventivno, svatko od nas uravnoteženim djelovanjem u svakodnevnom životu može spriječiti ili umanjiti stanje neravnoteže. No, kada se duh i tijelo iscrpe i razbole, BIOENERGETSKI tretman-terapija, uz pomoć  bioenergije, čovjekov organizam, odnosno njegov odbrambeni sustav, vraća u ravnotežu i obnavlja energijom. Prirodnim putem, tijelo tada samo sebe ozdravlja.

Neovisno o bolesti pacijenta, terapija pozitivno djeluje na njegovo psihofizičko stanje. Djelotvornost metode iskazala se na gotovo svim bolestima, jer kako gosp. Zdenko Domančić kaže:“ Bolest je rezultat sveukupnog duševnog  života“.

Metoda je trasparentna, terapeut ne korisiti nikakva pomagala. Razne tehnike pokretima ruku koje terapeut izvodi u terapiji, imaju za cilj dovođenje energetskog biopolja u ravnotežu.

Tijekom svih ovih godina metoda je razvijana i prošla je višestruke znanstvene provjere na stručnim i znanstvenim institutima.

Energija kojom radimo je informirana, te točno zna gdje i kojoj količini je potrebna u kojem dijelu tijela. Terapeut bez upliva svoje svijesti koristi ovu energiju zadržavajući njenu čistoću i moć.


Terapije se dogovaraju unaprijed, telefonom ili mailom, gdje je potrebno uz osobne podatke dati sve potrebne informacije o dijagnozi ili stanju.

Terapija je grupna, pacijent boravi u prostoru koliko to sam želi i osijeća da mu je potrebno. Dok terapeuti provode terapiju na  pacijentu, dio emitirane energije od strane terapeuta, širi se prostorom, te iscjeljujuće djeluje na ostale pacijente u prostoru.Ovaj dio terapije daje dvostruki učinak: kroz individualni dio, te kroz grupni dio terapije. 

Tijekom terapije neki pacijenti osjete više topline, strujanja, trenutnog olakšanja i sl. Dok neki ne osjete ništa. Učinak terapije je jednak, a radi se samo o senzibilnosti pacijenta koja nema veze za količinom primljene energije.

Kako bi terapija bila što uspješnija, važno je povjerenje u bioterapeuta, otvorenost prema terapiji, te opuštenost tijekom terapije. Za vrijeme terapije nije potrebno ni o čemu razmišljati – opustite se, uživajte, slušajte glazbu. Dozvolite da se sve desi – „samo od sebe“, prirodnim putem – kao rana koja zacjeljuje a da na to i ne mislimo. Tada i „nemoguće“ postaje moguće.

Da bi ste ostali zdravi u vašem duhu, duši i tijelu morate izuzetno voditi računa o tome.


Više informacija na web adresi: www.bioterapija.info