Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

CAMES - CENTAR ALTERNATIVNE MEDICINE SRABOVIC

CAMES - CENTAR ALTERNATIVNE MEDICINE SRABOVIC

Centar alternativne medicine počeo je s radom 2009. godine, i još uvijek je jedini centar ovakve vrste na Balkanu. Na ovom mjestu, tim ljudi na čijem je čelu doktor alternativne medicine gospodin Ahmed Srabović, pružaju sve usluge iz područja alternativne medicine i kvantne medicine. Dr. Ahmed Srabović ima petnaestogodišnje bogato iskustvo i bilježi izuzetno dobre rezultate u liječenju različitih oboljenja.

Moram reći da se u terapiji veoma često koristim autosugestijom i telepatijom gdje stanje pacijenta brzo napreduje. U tom trenutku je veoma bitno koristiti sposobnost biopauza jer se biološke funkcije čovjeka mogu promijeniti. Navest ću jedan primjer. Semir Osmanović koji je rođen kao sedmo dijete s 1,80 kg težine i koji je u drugoj godini svog života imao operaciju na tetivama nogu tj. operaciju spuštanja tetiva, rezultat svega je bilo samo spuštanje stopala, a dijete nikada nije normalno prohodalo. Napravio sam bioterapeutski tretman koristeći se autosugestijom i biopauzom te smo postigli odlične rezultate.

Šestomjesečni Samir je prohodao nakon mog jednogodisnjeg rada, mada je po službenoj medicini to bilo nemoguće. Njegova svijest i um su bili u blokadi tako da sam morao uključiti i rad sa biotikom. U posljednje vrijeme u našoj zemlji psihosomatske tegobe su veoma prisutne. Blokada prve, šeste i sedme razine kao i krunske čakre znatno se primjećuje, a rezutati mog rada dolaze do izražaja. Želim dakle napomenuti da je i biotika odigrala važnu ulogu kod Samira. U ovom slučaju svakako sam utjecao sa parapsihološkim sposobnostima jer sam morao poznavati psihičko stanje svakog trenutka dok sam vršio terapije.

Više informacija na web adresi: www.cames.hr