Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

MJERENJE ŠTETNIH ZRAČENJA U VAŠEM STANU

MJERENJE ŠTETNIH ZRAČENJA U VAŠEM STANU

U svrhu poboljšanja kvalitete života i zdravlja HUPED organizira akciju mjerenja štetnih RADIESTEZIJSKIH ZRAČENJA u vašem stanu ili kući. Nakon što analiza vašeg stana, kuće ili zemljišta bude gotova moči čete saznati sve što vas interesira o prisutnim zračenjima, njihovom djelovanju i kako se od njih zaštititi.
Jedan od razloga ove naše akcije je i pojava niza lažnih stručnjaka - samoproglašenih radiestezista koji detektiraju razna i vrlo često nepostojeća zračenja kako bi vas zaplašili i prodali neki od svojih proizvoda za zaštitu. Na tržištu ima i onih koji nude svoje proizvode sa lažnim HUPED-ovim certifikatima i licencama! Stoga molimo za oprez te da svaku takvu ponudu provjerite kod nas slanjem informacija o tome na e-mail adresu: huped@huped.hr 


Uz sve štetnija tehnička ELEKTROMAGNETSKA zračenja, u našim stanovima i kućama dokazano su prisutna i ŠTETNA GEOPATOGENA ZRAČENJA - Hartmanovo, Curryjevo i posebno opasno zračenje PODZEMNIH VODENIH TOKOVA! Sva ta zračenja spadaju pod zajednički naziv: RADIESTEZIJSKA ZRAČENJA.

Zbog najnovijih znanstvenih spoznaja o štetnom djelovanju mnogih uređaja koji emitiraju ELEKTROMAGNETSKE VALOVE i dokazanoj štetnosti GEOPATOGENIH zračenja, unazad nekoliko godina i SVJETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA objavljuje kroz mnoga znanstvena istraživanja, da će kroz idućih pedesetak godina POREMEĆAJI SNA I SPAVANJA biti jedan od vodećih uzroka mnogih PSIHIČKIH i FIZIČKIH oboljenja kod nas modernih ljudi.

Posebnu pozornost potrebno je posvetiti mjestu spavanja svakog pojedinca, iz razloga što gotovo jednu trećinu dana, u prosjeku 6-8 sati dnevno provedemo u krevetu i najčešće spavamo noću. A znanstveno je dokazano da su GEOPATOGENA zračenja noću čak 3-5 puta jača nego danju.
Naglašavamo da su GEOPATOGENA štetna zračenja, ukoliko im je čovjek izložen duže vrijeme, dokazani uzročnici raznih loših osjećanja kod ljudi, pa i vrlo ozbiljnih zdravstvenih problema (grčevi, depresije, nesanice, mokrenje u krevet, astma, bolovi u slabim točkama tijela... i statistički je dokazana izravna povezanost geopatogenog zračenja i karcinoma). Upravo zbog toga danas u većini Europskih zemalja nadležne institucije preporučuju da se prije gradnje izmjere štetna zračenja. U nekim zemljama, gdje prednjače Francuska i Grčka, postala je uobičajena praksa, da se dozvole za gradnju stambenih objekata izdaju tek kada na teren izađe stručnjak radiestezista i ispita štetna zračenja.


Da li spavate na mjestu sa prisutnim radiestezijskim zračenjima možete provjeriti i ispunjavanjem kratke ANKETE koju smo postavili na naše internet stranice www.huped.hr odnosno ako otvorite ovaj link: BRZA PROVJERA MJESTA SPAVANJA.
Ukoliko u anketi niste označili prvi odgovor kao točan svakako ispunite dole narudžbu za izmjeru radiestezijskog zračenja i pošaljite nam podatke na našu e-mail adresu kako bi vam se napravila analiza mjesta spavanja i izmjerilo vaše energetsko polje u cilju provjere dosadašnjih učinaka radiestezijskih zračenja na vaš organizam i preporuke rješenja situacije.


NARUDŽBE ZA IZMJERU RADIESTEZIJSKIH ZRAČENJA

Da bi vas kontaktirao naš licencirani stručnjak za radiesteziju potrebno je da nam na e-mail: huped@huped.hr  pošaljete ove podatke:
IME I PREZIME:
ADRESA GDJE ĆE SE RADITI IZMJERA:
TELEFON ZA KONTAKT:
VAŠA E-MAIL ADRESA:

Po primitku traženih podataka kontaktirati će Vas naš radiestezista radi dogovora o terminu dolaska. Cijena mjerenja vašeg stambenog ili poslovnog prostora za područje Zagreba po dolasku je 390,00 kn. Ukoliko se nalazite izvan Zagreba naplačuje se još i 2 kn po kilometru od Zagreba do vašeg grada/mjesta. Ukoliko se radi o radiestezijskom mjerenju zemljišta za gradnju objekta ili u svrhu samog traženja vode za potrebe gradnje bunara, cijena se dogovora posebno i ona ovisi o veličini zemljišta i udaljenosti od Zagreba.
U iznimnim slučajevima mjerenje je moguče izvršiti i na daljinu na temelju dobivene geodetske karte gdje je zemljište ili stambeni prostor precizno iscrtano u odgovarajučem mjerilu. Sva pitanja u vezi toga pošaljite na našu e-mail adresu: huped@huped.hr


RADIESTEZIJSKI PREGLED uključuje:
- analizu svih prisutnih radiestezijskih zračenja u stambenom prostoru;
- analizu utjecaja tih zračenja na vaše zdravstveno stanje, analiza trenutnog stanja i potencijalnih opasnosti trajnog ostanka na ugroženom mjestu;
- preporuka za premještaj kreveta ili radnog stola (gdje se redovito i duže boravi) na energetski zdravo mjesto ukoliko je to moguče, a ako premještaj nije moguč dobivaju se savjeti za korištenje određenih proizvoda za zaštitu od štetnih zračenja koji ujedno mogu djelovati i terapeutski te popraviti narušeno zdravstveno stanje.


POSLJEDICE DUŽE IZLOŽENOSTI ŠTETNIM RADIESTEZIJSKIM ZRAĆENJIMA