Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

NEVENKO ŠTIMAC

NEVENKO ŠTIMAC

Iscjelitelj Nevenko Štimac je prošao školu poznatog bioenergetičara Zdenka Dumančića, ali sada iscjeljuje po svojoj originalnoj metodi.
Selo Sekulinci, smješteno pod planinskim vrhom Papukom u središtu slavonskog gorja, posljednjih je mjeseci okupljalište više stotina bolesnih ljudi koji iz cijele Hrvatske, susjedne Bosne i Hercegovine i inozemstva hrle u dvorište bioenergetičara, diplomiranog inženjera šumarstva Nevenka Štimca – na ozdravljenje.


O rezultatima bioenergetskog djelovanja Nevenka Štimca mnogi svjedoče svojim pozitivnim primjerima poput slatinske dogradonačelnice Jovane Žnidarec.
- Koliko ja znam, svi koji su ovdje bili rekli su da im je pomogao, da se ovdje dobro osjećaju. Slatinčani imaju jako pozitivan stav o njemu, uostalom, kao i sama, jer mi je bioenergetičar Štimac riješio problem s cistama i istegnutim tetivama, i to nakon samo pet tretmana. Ja javno kažem da idem kod bioenergetičara. Vjerujem u taj alternativni način liječenja - kaže Žnidarec.

Njena mlađa sestra Tatjana kaže da je tek kod Štimca riješila bolest mononukleozu.
- Nakon nekoliko tretmana kod njega, otišla sam izvaditi nove nalaze i oni su bili uredni. Sada sam došla rješavati kurje oči - kaže Tatjana Žnidarec.

U Štimčevu moć izlječenja na svojoj se koži, kaže, uvjerio i Gavro Slavujević iz Voćina.
- Ozlijedio sam se pri cijepanju drva, Nevenko mi je pomogao i odmah mi je bilo bolje - kaže umirovljeni Voćinčanin.


DOBITNIK STRUČNOG PRIZNANJA
Zbog svog originalnog doprinosa iscjeliteljskoj praksi u obliku svoje metode rada koja se kroz dugi niz godina pokazala vrlo uspješnom, Nevenko Štimac je nakon višemjesecne provjere dobio stručno priznanje: DOKTOR ENERGETSKE MEDICINE.
Slike sa dodjele priznanja koje je iscjelitelju Nevenku Štimcu dodjeljeno 23.02.2015.g. u HUPED-u, nalaze se dole u galeriji slika.


NEVENKO ŠTIMAC u javnim medijima:
- VEČERNJI LIST: Bolesnici tvrde da im je Štimac pomogao riješiti se astme, alergija..
- GLAS SLAVONIJE: Bioenergetičaru Štimcu dolaze i liječnici