Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

SPIRITUAL CENTAR - CENTAR ZA ALTERNATIVNU MEDICINU

SPIRITUAL CENTAR - CENTAR ZA ALTERNATIVNU MEDICINU

Spiritual centar djeluje kao centar alternativne medicine s naglaskom na duhovnu medicinu.

U centru se radi isključivo arapskom alternativnom metodom za poboljšavanje zdravlja.Individualni pristup pacijentu omogućava potpun i kvalitetan tretman iz kojeg proizlazi olakšavanje ili rješavanje zdravstvenih problema. Unutar šezdeset minuta rada s jednim pacijentom prolazi se cjelokupan program koji se sastoji od razgovora, pregleda te samog tretmana. Program se završava posebno modificiranim uređajima za revitalizaciju tijela.

Centar za alternativnu medicinu Spiritual Vam pored navedene revitalizacije, nudi i metode rada koje pomažu kod iscrpljenosti, glavobolje, menopauze, …Također, posjedujemo suvremene uređaje za višestruko terapijsko djelovanje.

Evidentne rezultate imamo kod osoba s oboljenjem živčanog sustava (depresija, strah, psihičke tegobe…).

Iz centra izlazite s rješenjem ili umanjenjem Vaših zdravstvenih problema.

Glavni terapeut u centru je Fahrudin ef. Hilić. Fahrudin ef. Hilić je punih sedam godina radio kao vjerski službenik Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini (imam/hodža).


Zbog izuzetnog doprinosa području duhovne islamske medicine i njene primjene kod ljudi razlicitih drugih vjerskih usmjerenja na našim područjima, gosp. Fahrudin ef. Hilić je 05. travnja 2016.g. nagrađen najvišim stručnim priznanjem u području duhovne medicine -
DOKTOR DUHOVNE MEDICINE.

Radi se o doktoratu struke vezanim za područje duhovne medicine u smislu kako to područje iscjeljivanja definira strukovna organizacija HUPED. Dakle, to nije znanstvena titula već strukovno priznanje.
 


 

Od 2008 god. Fahrudin se bavi liječenjem duševno oboljelih osoba s zavidno ostvarenim  rezultatima u ovoj oblasti obzirom na dosta velik broj osoba iz cijeloga svijeta koji su prošli njegov program liječenja. Živi i ordinira u Zagrebu s ispostavama u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Rijeci, Sloveniji, Austriji i Švicarskoj.

Fahrudin ef. Hilić učesnik je  jedanestog Europskog natjecanja učača Kur´ana Časnog s priznanjem od Svjetske organizacije za hifz te dobitnik plakete za promoviranje zajednice u učenju Kur´ana Časnog na manifestacijama u zemlji i inozemstvu.

Visoku kvalitetu naše ponude prepoznali su mnogi, jer metode koje koristimo su originalne i jedinstvene.

Ukoliko imate pitanja, želite s nama obaviti razgovor ili neku vrstu savjetovanja, možete nam se obratiti pozivom na telefonski broj (tel: + 385 1 7799 177, mob: +385 91 3416 400) ili slanjem e – maila (info@spiritual-centar.hr) ili jednostavno posjetite naš Centar na adresi Horvaćanska 31 a, 10 000 Zagreb.

www.spiritual-centar.hr

Javite nam se s povjerenjem!