Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

Vitamin C (natrijev L-askorbat 100%)

Vitamin C (natrijev L-askorbat 100%)

„...za vaše dobro zdravlje i dug život, 
natrijev askorbat je prvi izbor...“
dr. Linus Pauling

 


- 100 % čist, farmaceutske kakvoće, bez teških metala
- bez umjetnih zaslađivača, laktoze i glutena
- 5 puta brža otopivost u vodi od askorbinske kiseline
- 8 puta brža apsorpciju organizmu
- ne iritira želudac, pH vrijednost 7,8

Dostupan u obliku: kapsule/prah 

Natrijev askorbat je oblik vitamina C vezan za mineralnu sol natrij. Radi se o nekiselom obliku vitamina C, s lužnatom pH vrijednošću od 7.8. Natrijev askorbat je jedini oblik vitamina C koji ljudski organizam može apsorbirati u najvećem mogućem omjeru. Esencijalni je nutrijent za cjelokupno zdravlje organizma, ključan vitamin, antioksidans i najznačajniji antistresor.

Glavne zdravstvene dobrobiti uzimanja Natrijevog askorbata: Ključan je u jačanju imunološkog sustava i obrambenog sustava tijela čovjeka; suzbija gotovo sve upalne procese u tijelu. Natrijev askorbat doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji i normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Isto tako, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i neizostavno je važan je u svakodnevnoj borbi protiv stresa i suočavanju s poslovnim i životnim izazovima. Redovit unos Natrijevog askorbata značajan je za stvaranje kolagena - proteina neophodnog za regeneraciju krvnih žila, mišičnog tkiva, kostiju i zglobova, a također je zaslužan i za zdrav i mladolik izgled kože. Želimo li biti sigurni da naše tijelo proizvodi dovoljno kolagena, moramo osigurati da je ono opskrbljeno dostatnom količinom vitamina C.

Preporučena dnevna doza: 1 x priložena žličica dnevno

Sastav: natrijev L-askorbat 100% /pH 7.8

Uputstva za uporabu:  Razmutiti 1x priloženu žličicu u 1 dcl vode, te dodati sok od 1/2 limuna (napraviti limunadu). Promiješati i popiti.

Napomena: Ovaj dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. U slučaju pojave dijareje, smanjiti unos askorbata.

Za više informacija obratite nam se na huped@huped.hr