Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

INICIJACIJA U ŠAMANIZAM INKA - I stupanj

INICIJACIJA U ŠAMANIZAM INKA - I stupanj

Lokacija:Zagreb
Termin:08. i 09.03.2014.
Rok za prijavu:01.03.2014

Mistično nasljeđe Inka je jedna od rijetkih autohtonih duhovnih tradicija koja se sačuvala i nastavlja nepromijenjena već stotinama godina.

U andskoj (Inka) tradiciji kozmos i sve u njemu se sastoji od žive, svjesne energije. I sami smo različiti izražaji te žive, svjesne energije, s individualnim kvalitetama i frekvencijom energije.

U Inka tradiciji ne postoji dobra i loša energija, ili pozitivna i negativna energija već je sve energija koja se razlikuje po svojoj kvaliteti te postoji jedino laka i teška energija.

U ovoj praktičnoj radionici polaznici će naučiti kako se povezati sa kozmičkom energijom, kako otpustiti tešku energiju iz tijela i kako očistiti svoje energetsko polje i napuniti ga lakom energijom.

Kako ova tradicija uvijek teži harmoniji polaznici će naučiti uskladiti žensku i mušku energiju te integrirati obje energije unutar njihovog energetskog polja.

Sudionici će biti inicirani u drevna učenja Inka i povezati se s energijama Majstora koji su već stoljećima poučavali ovu tradiciju.

Do kraja ove radionice polaznici će naučiti praktične tehnike koje se mogu koristiti u bilo koje vrijeme za oslobađanje teških energija, usklađivanje energetskog tijela i pomoći im da razviju svoj osobni potencijal.

Zbog ograničenog broja mjesta potrebno se unaprijed prijaviti na e-mail adresu: mirelamedicine@yahoo.com ili na 091 528 1420

Mirela je Inka svećenica 4tog stupnja. Njen je učitelj Juan Nuñez del Prado i Q'ero Majstori: Don Humberto Sonqo i pokojni Don Mariano Apasa. Tijekom posljednjih 15 godina opsežno je studirala i radila sa šamanizmom iz različitih kultura i tradicija. Mirela je homeopat, šamanski praktičar, bioenergetičar, zvukoterapeut i iscjeljitelj.

http://www.heartmedicine.co.uk/radionice.html

http://www.nexus-svjetlost.com/intervjui/item/262-mirela-vukman-neylan-u-inka-samanizmu-nema-posjedovanja-stvari-vec-stalna-sveta-uzajamnost

http://www.youtube.com/watch?v=KGaoHTpdT-Y