Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

REIKI EDUKACIJA

REIKI EDUKACIJA

Lokacija:Kosirnikova 80, Zagreb
Termin:02.02.2020. u 11.00h (1. stupanj)
Rok za prijavu:31.01.2020.g.

REIKI je jedna od možda najraširenijih i najprimjenjivanijih metoda alternativne medicine unatrag 15 - 20 godina u Hrvatskoj. Največi broj polaznika reiki tečajeva završi neki od stupnjeva za svoje osobne potrebe, a vrlo rijetki završe treći i četvrti stupanj kako bi se time bavili profesionalno. Vrlo čest problem je kvaliteta edukacije unutar raznih reiki tečajeva, pa tako ona vrlo često nije adekvatna.
HUPED vam nudi izvrsnu edukaciju po vrlo pristupačnim cijenama uz dobivanje certifikata za svaki završeni stupanj. Ovaj program edukacije odobren je od strane AKADEMIJE ZA PRIRODNU, ENERGETSKU I DUHOVNU MEDICINU pri HUPED-u.
Nudimo vam grupni (unaprijed određeni) ili individualni (termin po dogovoru) tečaj.
Kod nas ne morate početi edukaciju od 1. stupnja ukoliko ste već negdje drugdje taj stupanj završili. Uz adekvatan dokaz o završenim prethodnim stupnjevima kod priznatih reiki majstora/učitelja, nastavljate edukaciju dalje od idučeg stupnja.
Za više informacija i prijavu sudjelovanja kontaktirajte nas putem e-maila: huped@huped.hr


PROGRAM REIKI AKADEMIJE
 
TEČAJ         PROGRAM CIJENA
Reiki edukacija – 1. stupanj
 • Općenito o Reiki-u
 • Sve o čakrama
 • Osvještavanje Sebe
 • Inicijacija na 1.stupanj
    200€
Reiki edukacija – 2. stupanj
 • Upoznavanje i korištenje
  naprednih simbola
 • Iscjeljivanje drugih osoba
 • Slanje energije na daljinu
 • Inicijacija na 2.stupanj
    300€
Reiki edukacija – 3. stupanj
 • Značenje i korištenje
  simbola trećeg stupnja
 • Karmičko čišćenje učenika
 • Iscjeljivanje osoba s težim oboljenjima
 • Inicijacija na 3.stupanj
    800€
Reiki edukacija – majstorski stupanj
 • Značenje i korištenje
  simbola majstorskog stupnja
 • Edukacija o iniciranju drugih osoba
 • Inicijacija na 4.stupanj
  2000€
     

O UČITELJU/PREDAVAČU

Goran Malić, energetski i duhovni iscjelitelj i majstor Reiki metode iscjeljivanja

Uspješno završio tečaj „Osnove predkliničke i kliničke medicine“ u HUPED-u (Hrvatsko udruženje za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu) u Zagrebu, 31. ožujka 2017.g.

Cijeli svoj život osjeća izrazitu potrebu da pomaže drugima, bilo da se radi o prijatelju, poznaniku ili neznancu. Bilo da se radi o moralnoj pomoći, razgovoru ili fizičkoj pomoći. Također od kad pamti osjeća i proučava prisutnost Boga u svom životu te istražuje svoju duhovnost, svoju svrhu. Ta dva segmenta Goranove osobnosti kulminirala su 2012. godine kada osjeća poziv da pomaže ljudima upravo kroz duhovnost. Uvelike zahvaljujući svojoj Učiteljici Ivi koja mu je i otvorila vrata iscjeljivanja podučavajući ga razne tehnike i metode liječenja. Dolaze mu ljudi s teškim i lakšim oboljenjima, s potrebom za savjetom ili samo za izbacivanjem stresa povezanim uz život. Svima pomaže na jednak način, svim srcem pokušava pomoći za najviše dobro svih. Često ga pitaju odakle mu ta „moć“? On odgovara:
„Nisam moćan! Ja ne liječim niti iscjeljujem. Bog je jedini koji može liječiti i iscjeljivati. Meni na čast Bog je dao Dar da budem njegov alat kako bi došao do potrebitih. Za pomoć unio mi je i anđele koji me vode kroz cijeli proces terapije. Ne. Nisam moćan. Samo voljen i blagoslovljen. I vi ste. Zato su tu za vas Bog i anđeli. A ja sam tu da pomognem da osjetite Božju svakodnevnu pomoć, kao što žarulja pomaže struji da pokaže svoje svijetlo. Hvala VAMA što ste došli k meni i hvala Bogu i anđelima.“
I zaista... Hvala Bogu i anđelima... AMEN

MJESTO ODRŽAVANJA OZNAČENO JE NA KARTI

Galerija