Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

TEČAJ RADIESTEZIJE

TEČAJ RADIESTEZIJE

Lokacija:Zagreb, Kosirnikova 80 u HUPED-u
Termin:29.08.2020.g. (subota) u 10.00h ili po dogovoru individualni tečaj
Rok za prijavu:27.08.2020.g.

Predavač: Gordana Draganić

Osnovni tecaj radiestezije traje dva dana tokom kojih kroz praktican rad usvajate znanja i vjestine potrebne za radiestezijsku analizu covjeka, prostora i zemljista (detekcija stetnih zracenja, podzemne vode itd.). U slučaju da se radi edukacija sa manjim brojem ljudi onda tečaj traje jedan dan. Edukacija se može održati i individualno.
Na tečaju se dobiva temeljno znanje i smjernice za daljnji rad te se testira radiestezijski potencijal sudionika.

Seminar je do sada završio velik broj grupa polaznika. Tvrtke/organizacije koje prijave više od 20 djelatnika za tečaj ostvaruju pravo na mogucnost da se tecaj odrzi u posebnom terminu te u njihovom gradu i prostoru.

U cijenu tečaja je ukljucen HUPED-ov certifikat, određivanje najoptimalnijeg viska za svakog sudionika te mjerenje radiestezijskog potencijala, a za one koji će stećeno znanje upotrebljavati u svome profesionalnom radu uključena je i godišnja članarina sa LICENCOM za rad. Na tečaju se kroz praktične vježbe radi sa viskom te uređajem GENIUS za detekciju radiestezijskog zračenja te se oni mogu kupiti po završetku tečaja.

Mjerenje vašeg radiestezijskog potencijala će pokazati vaše trenutno stanje, no ako je ono prirodno manje to ne znaci da se necete moci baviti radiestezijom vec da cete morati više raditi, odnosno vježbati kako biste razvili svoj radiestezijski potencijal. Tecaj radiestezije je prema tome za svakoga.

Trajanje tečaja:  dva dana - 10 sati rada (teorija i praksa)
                            ili jedan cijeli dan ako je manja grupa
                            - početak u 10,00h i završetak u 16,00h


PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE
Za prijavu je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU gdje izaberete da li plačate kao pravna ili fizička osoba te unesete svoje podatke i naziv tečaja, a u mjesto gdje je predviđena cijena upišete 2.300,00 kn.


CIJENA I NAČINI PLACANJA:
Cijena tečaja: 2.300,00 kn
U slučaju da želite individualni tečaj (samo vi i predavač) onda je cijena 2.700,00 kn
Po primitku prijavnice poslati ćemo Vam podatke za plaćanje.

Ostale informacije možete zatražiti na e-mail: huped@huped.hr

MJESTO ODRŽAVANJA OZNAČENO JE NA KARTI