Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

Webinar

Webinar

Lokacija:Online
Termin:8.1.2021.
Rok za prijavu:

Webinar "Prihvatite sebe" je jedinstvena prilika da u potpunosti prihvatite svu ljepotu Vašeg bića i otpustite sva nerazumijevanja i pogrešne predstave o sebi. Ovo je prilika da se izmirite sa svim aspektima Vaše ličnosti. Goran će demonstrirati kako putem razgovora sa klijentom i putem dubokog intuitivnog razumijevanja promijeniti naša svjesna i podsvjesna uvjerenja i osjećaje te prihvatiti novu percepciju sebe i života.Isto tako Goran će govoriti o tome kako se izmiriti sa tamnim dijelom sebe i kako prepoznati pozitivne kvalitete koje nosite u sebi. Polaznici će raditi različite vježbe i meditacije, kao i raditi u paru. Ova radionica će Vam pomoći da prihvatite sebe kakvi jeste uistinu i u potpunosti se uskladite sa Vašim srcem i dušom.

08.01.2020. ONLINE Webinar PRIHVATITE SEBE (na hrvatskom)
Za više informacija i prijave klikline na link

Drugi webinar pod naslovom KRENIMO NAPRIJED SNAŽNO U ŽIVOTU (na hrvatskom), održati će se 7.2.2021. Za više informacija i prijave klikline na link.

Srdačan pozdrav,
Goran