Hrvatski registar kvalificiranih iscjelitelja i terapeuta

Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

ŽIVOTNO PROČIŠĆAVANJE ELEMENTOM VATRE UZ MOGUĆNOST HODA PO ŽERAVICI

ŽIVOTNO PROČIŠĆAVANJE ELEMENTOM VATRE UZ MOGUĆNOST HODA PO ŽERAVICI

Lokacija:U čistoj prirodi, na imanju nadomak Zagreba ( u Klinča Selu – 10min AUTOM od Zagreba )
Termin:1.7.2017 od 15h
Rok za prijavu:29.6.2017

U subotu 01.07.2017. duhovni iscjelitelj, mistik i majstor rituala prirodnih elemenata, gospodin Neven Carin, vodit će seminar cjelodnevnog duhovnog pročišćavanja elementom vatre. U prirodnom okruženju na imanju nadomak Zagreba, s početkom u 15.00 sati krećemo na put novih spoznaja i učenja, kako o životu tako i o sebi samima.

Uz cjelodnevni seminar, duhovno čišćenje i pripremu, oko 21.00 sat, najhrabriji će imati prilike sami prohodati po žeravici.

Poslije seminara organizirana je podjela diploma kao i tradicionalna Hrvatska večera za sve sudionike!

 

 Zašto hodanje po žeravici:

♦ Za dodatan izvor energije

♦ Za nestanak dugogodišnjih tegoba i bolesti

♦ Za sposobnost suočavanja s konfliktnim situacijama

♦ Za bolje partnerske odnose

♦ Za povećanje samosvijesti i kreativnosti

♦ Za dovođenje tijela u harmoniju

♦ Za čišćenje loše karme i raznih ovisnosti

♦ Za pomlađivanje tijela

♦ Za oslobađanje od stresa, briga, strahova

♦ Zato što je vatra jedan od četiri osnovnih prirodnih elemenata koji omogućava najbržu preobrazbu

 

Hodanjem po žeravici dešava se reset ljudskog kompjutera, „vraćanje na tvorničke postavke“ uslijed čega, čovjek dobiva više energije  koja mu je data rođenjem a koju je izgubio tijekom godina.

Vatra je simbol Božanske ljubavi. Za razliku od zemlje, vode i zraka, ona je jedini elemenat koji ne može biti onečišćen.

Vatra simbolično sagorijeva sve što je loše u nama. Ona razara ustaljene obrasce razmišljanja i ponašanja te nas otvara novim mogućnostima.

U susretu s vatrom čovjek se suočava s nizom obrazaca, unutarnjih strahova, neodlučnosti i slabosti. Svjesnom odlukom osobe da zakorači u vatru, ista razgrađuje svoje negativne obrasce, usmjerava se na uspjeh i slijeđenje istine.

Ritual hodanja po žeravici je jedan od najstarijih rituala pročišćenja tijela, uma i duha na planeti Zemlji.

Od pamtivijeka se izvodio u različitim kulturama kao način pročišćavanja, susretanja s krajnjom neizrecivom istinom. Kroz cijelu zabilježenu povijest, hodanje po žeravici prakticirali su šamani, svećenici i obični ljudi, kao dio religijskog rituala ili iscjeliteljske ceremonije.

Za sam ritual, između ostaloga, potrebna je predanost i opuštenost kako bismo elementu vatre dozvolili da nas bose prenese preko žara i tako spali inferiorne dijelove našeg bića - naše mane, probleme, bolesti pa čak i lošu karmu.

Nije neophodno da čovjek unaprijed stvori odluku da će proći kroz vatru. Dovoljno je da se odluči doći na seminar i proći pripremu. Već samo sudjelovanje na seminaru je krajnje pročišćavajuće iskustvo. Nitko nije obvezatan zakoračiti u vatru. Odluku da se preda vatri većina ljudi donosi u zadnji čas kada u sebi osjeti njezin poziv.

Stoga, ako se tijekom hodanja po žeravici osoba mentalno i emotivno usmjeri na ostvarenje nekog cilja, tendencija je da se taj cilj u razdoblju nakon seminara, veoma brzo postiže.

Odabrani cilj može biti materijalne ili duhovne prirode, poboljšanje zdravlja ili emotivnih odnosa.

Dok prelazite preko vatre otvarate vrata u novi život.

Promijenite svoj život na bolje !

 

Hodaju sve dobne skupine, stari i mladi, muškarci i žene, pojedinačno ili kao obitelj, bez obzira na stupanj obrazovanja ili posao koji obavljaju pa tako hodaju i  piloti, trgovci, inženjeri, direktori, frizeri, manageri...

 

Osnova hodanja po vatri je da se združimo s ognjem i da postanemo jedno s ognjem.

To iskustvo nam pomaže u svakodnevnom životu kada se pojavi pred nama naizgled nepremostiva prepreka, od tada, sjećajući se iskustva žeravice mi si možemo reći, čak i kad se činilo nemoguće, ja sam uspio!

Najveća zadaća vatre je da zapali naš unutarnji oganj koji je postao slabiji tijeko našeg života radi naših stresova i životnih okolnosti; da iscijeli Vaša loša stanja, bolesti i tegobe i otvori  Vam nove puteve u vašem životu.

 

PODACI O SEMINARU:

DATUM: 01.07.2017.

TRAJANJE OD 15 DO 23h

CIJENA: 1.200,00 kn

POSEBAN POPUST AKO DOVEDETE PRATNJU: 
( cura, dečko, susjeda, frendica, mama..... :)
Onda je cijena 1000 kn po osobi

U cijenu je uključeno predavanje o duhovnom pročišćavanju elementom vatre, radionica načina/metoda za poboljšanje kvalitete života, hodanje po žeravici, diploma te večera  

MJESTO ODRŽAVANJA: U čistoj prirodi, na imanju nadomak Zagreba ( u Klinča Selu – 10min AUTOM od Zagreba )

Napomena: ograničen broj sudionika

 

Prijava se vrši uplatom akontacije u iznosu od 300,00 kn na račun:

Nesa d.o.o., Klinča Sela (Općina Klinča Sela), Samoborska Ulica 43 ,  na žiro račun: 2340009-1110023511 IBAN: HR2723400091110023511, svrha plaćanja: – Akontacija za seminar, poziv na broj: 0172017 a ostatak prilikom dolaska na seminar.

NAPOMENA: Akontacija se ne vraća, a prijavljeni sudionici dužni su platiti i preostali iznos do pune cijene, ukoliko ne otkažu svoju prijavu najkasnije 3 dana prije dana održavanja seminara.

 

Kontakt organizatora seminara te dodatne informacije:

Nesa d.o.o. , Samoborska 43, 10450 Jastrebarsko – MOB: 091 565 4848

Izvođač :

Neven Carin

duhovni iscjelitelj, mistik i majstor rituala prirodnih elemenata

Web: www.nevencarin.com

E-mail: info@nevencarin.com

 

MJESTO ODRŽAVANJA SEMINARA OZNAČENO JE NA KARTI

Galerija