Hrvatski registar kvalificiranih iscjelitelja i terapeuta

Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

KRISTALODISK - CRYSTAL POWER ENERGIZER

KRISTALODISK - CRYSTAL POWER ENERGIZER

Novost na tržištu je KRISTALODISK koji za razliku od raznih KRISTALOTERAPIJSKIH PODLOGA koje možda već koristite na svome krevetu, služi za stalnu dnevnu upotrebu te je time idealan dodatak podlozi. Nosi se ispod odječe i nevidljiv je. KRISTALODISK također može i nadomijestiti podlogu za krevet jer sa njime možete i spavati. Također, njega nosite dok sjedite u automobilu ili u vašem uredu, te se s njime normalno krečete i obavljate svakodnevne poslove.
Stražnji dio KRISTALODISKA se proteže uz vašu kralježnicu, a prednji dio ide preko srčane čakre do solar pleksusa.
KRISTALODISK u svojih 9 đepova (5 sa stražnje strane i 4 sa prednje strane) sadrži posebnu kristaloterapijsku smjesu (KMS) koja se vibracijski (atomi i molekule u kristalnoj rešetki vibriraju) sinkronizira sa vibracijama vaših stanica i unutarnjih organa te unosi u vaše energetsko polje dodatnu snagu i zaštitu, što posljedično poboljšava vaše zdravstveno stanje te vas štiti od vanjskih negativnih utjecaja kojima tokom dana i noči možete biti izloženi i koji vas iscrpljuju odnosno oduzimaju energiju vašim stanicama i organima, a to su prvenstveno radiestezijska zračenja koja mogu biti prisutna na mjestima vašeg dužeg ili kraćeg boravka (mjesto spavanja, radno mjesto, dnevni boravak u kojem provodite vrijeme gledajuči TV i tome slično).
U radiestezijska zračenja spada zračenje podzemnog vodenog toka, zatim Hartmannova i Curryeva mreža te tehnička zračenja. Negativno djelovanje tih zračenja na vaš organizam prikazano je u tabeli dole.

Od svega toga vas KRISTALODISK zaštićuje, no on ima i terapijsko iscjeliteljski učinak na vaše tijelo tako da je dobro nositi ga i u svrhu poboljšanja vašeg zdravstvenog stanja.

Što je najbolje, ne morate se brinuti o djelovanju, čišćenju i mentalnom programiranju kristalno mineralne smjese jer je to sve vec napravljeno za vas i trajno se nalazi u stanju pozitivne povišene energije.


Ova smjesa odgovarajučih kristala i minerala (KMS) ima znatno bolje djelovanje nego svaki kristal sam pojedinačno, a način na koji su oni obrađeni, programirani i trajno dalje održavani je neusporedivo bolji od klasičnog djelovanja i čišćenja kristala kako je to opisano u literaturi te kako se uči na tečajevima.


KMS smjesa je višestruko testirana - na ljudima, biljkama i životinjama i to u sklopu raznih gotovih proizvoda (kristaloterapijske podloge za krevet). Više o pojedinačnom djelovanju pojedinih kristala iz smjese i raznim testiranjima možete pročitati na linku: TESTIRANJA KRISTALODISKA I DJELOVANJE KRISTALA.

KRISTALODISK možete po potrebi stalno nositi jer on zamjenjuje nekoliko proizvoda različite namjene koje biste da ih pojedinačno negdje kupujete skupo platili. KRISTALODISK možete koristiti umjesto podloge za uredski stolac, umjesto podloge za stolac u autu, a možete i spavati sa njime te time zamjenjuje i podlogu za krevet.

Uz sve to omogučuje vam ono što ne nudi niti jedan zaštitni proizvod, a to je stalna upotreba i zaštita dok hodate, trčite, bavite se sportom i tome slično. U slučaju da se bavite bilo kojom sportskom aktivnošću koja zahtjeva vaše povećane fizičke napore, osjetiti ćete da sada sve možete više, bolje, jaće, brže i preciznije, a vaše uobičajne dnevne fizičke aktivnosti ćete sada obavljati puno lakše i brže oslobođeni raznih kroničnih bolova i smetnji ako ste ih prije imali.
Detaljna uputstva o djelovanju proizvoda i kristalima koji se nalaze u smjesi dobivate u kutiji sa proizvodom.


DODATNE INFORMACIJE I NARUDŽBE PROIZVODA
Sva dodatna pitanja oko ovoga proizvoda možete poslati na našu e-mail adresu: huped@huped.hr
Za narudžbu proizvoda pošaljite vaše ime, prezime, adresu i broj telefona na istu e-mail adresu, a mi ćemo vam poslati informacije o načinima plaćanja i isporuke proizvoda.
NAPOMENA:
- u toku je specijalni popust za primatelje elektroničkog časopisa HUPED info tako da do isteke postojećih zaliha, KRISTALODISK možete dobiti sa velikim popustom. Prijavite se na www.huped.hr za primanje HUPED info elektroničkog časopisa te nam javite na mail: huped@huped.hr da ste zainteresirani za popust te da ste se upravo prijavili za HUPED info.


 STRAŽNJI I PREDNJI DIO KRISTALODISKA 
(nosi se ispod odječe tako da se ne vidi)                                              PAKIRANJE