Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

POWER TUBE QUICKZAP SILVER - eliminira bolove i oslobađa od uzročnika bolesti

POWER TUBE QUICKZAP SILVER - eliminira bolove i oslobađa od uzročnika bolesti

Uređaji su prvenstveno namjenjeni za smanjenje i eliminiranje bolova iz tijela. Stanice tijela se oslobađaju svih vrsta parazita (gljivica, bakterija, virusa) što podrazumijeva i krv sa krvnim zilama, nervni sistem, misice, zglobove i slicno. Istrazivanja su dokazala da djeluju i na izmjenu DNK.

POWER TUBE i POWER QUICK ZAP ne ubijaju parazite vec ih stavljaju u neutralni oblik u odnosu na stanice tijela. Time se povecava imunoloska sposobnost tijela. Dakle, jednim tretmanom oslobodi se stanica tijela, a ujedno i poveca imunitet. 
Kako su uređaji power tube izrađeni u varijanti od zlata i srebra, pokazalo se da srebni povecavaju otpornost stanica od nekog novog zagađenja. 
Eliminacija kronicnih oboljenja (asma, prehlada, alergije) uspjesno se rijesava u kratkom vremenu. Takođe, post operativne tretmane ili tretmane nakon fizickih ozljeda uređaji uspjesno odrađuju u vrlo kratkom vremenu. Kod starijih osoba odrzava prosjecno vecu vitalnost.
Dakle, uređaj upotrebljavamo za: sve infekcijske bolesti, bolove, umor, hepatitis A, B i C, bolesti mjehura i mokracnih puteva, zatim za bolesti prostate, inkontinenciju, herpes, sve kožne bolesti ukljucujuci i psorijazu, crijevne infekcije, infekcije zuba, upale srednjeg uha, zatim za gljivice, malariju, reumu itd.

Uređaj je novost na hrvatskom trzistu, no u Njemackoj, Svicarskoj i drugim zemljama je vec dobro poznat i priznat. Buduci da smo svakodnevno izlozeni djelovanju virusa, parazita, klica i ostalih mikroskopskih organizama uvijek se ponovno postavlja pitanje kako da se suocimo sa ovom prijetnjom. S obzirom da djelovanje antibiotika iz dana u dan sve vise slabi, djelovanje POWER QUICK ZAP uređaja izvrsno je rjesenje. Elektroinzenjer iz Svicarske Martin Frischknecht autor je ovoga uređaja.