Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

ISCJELITELJSKA SNAGA ZORANA BRAČIKE U DUBAIU

ISCJELITELJSKA SNAGA ZORANA BRAČIKE U DUBAIU

Iscjelitelj Zoran Bračika nedavno je bio u Dubaiu gdje je na poziv jednog poznatog šeika iscjeljivao mnogobrojne stanovnike Dubaia pa čak i članove kraljevske obitelji. Njegova iskustva iz Dubaia objavila je NovaTV, 15.05.2015. u emisiji IN MAGAZIN, te sve to možete pogledati u našem VIDEO PRILOGU:

Zoran Bracika prima na iscjeljivanje najteže bolesnike kojima suvremena medicina uglavnom više ne može pomoci. Najviše mu dolaze oboljeli od karcinoma. NovaTV je u emisiji IN MAGAZIN, 05.03.2012.g. objavila i prilog o jednom od tri slučajeva HIV-a na kojima je Zoran Bračika radio kao iscjelitelj. Prilog je isto tako dostupan OVDJE:


ZORAN BRAČIKA O SVOME RADU

Iscjeljujem uspješno već 14 godina i jedan sam od rijetkih u svijetu koji svoja iscjeljenja potkrepljujem medicinskim nalazima. Božja energija koja ide iz mene ne liječi već iscjeljuje tako da medicinski nalazi nakon mojih tretmana budu potpuno uredni, a klijent potpuno zdrav od svake bolesti - ukoliko je to Božja volja!

Točno na 18. rođendan počele su me peći ruke, a ubrzo su uslijedile teške nesanice. Kada bih napokon uspio zaklopiti oči, imao sam vizije. U njima sam vidio kako ISCJELJUJEM ljude. To je potrajalo nekoliko dana.

Nakon toga počele su me peći ruke, a tijelo isijavati vrućinom tj. energijom tako da kada bi netko bio pokraj mene oblijevala bi ga vrućina i osjećao bi energiju. Nisam znao što mi se događa pa sam se obratio roditeljima.

Majka mi je bolovala od suženja krvnih žila u rukama u toj fazi da što god bi uzela u ruke ispalo joj je. Predložila je da položim ruke na nju da vidimo hoće li što biti. Nakon tri dana majka je ponovno imala svoje ruke uz nalaze u kojima piše da je sve u redu.

Tada sam shvatio da sam nešto dobio ali nisam znao što. Uzeo sam bibliju u ruke i listao je puno puta i shvatio da ja nisam dobio ništa nego - vi. Dobili ste šansu za ozdravljenje, a ja da uživam u milosti Božjoj sa znanjem da je jedan mali dio svoje beskrajno velike energije Bog odlučio pustiti kroz mene da bi se pomoglo vama.

Znači ja sam jedan obični provodnik te energije, a o meni ovisi samo hoću li doći ujutro pa do navečer iscjeljivati ljude, držati ruke onoliko koliko osjetim da energija prolazi kroz mene.

U ovih 14  godina iscijelio sam  dosta tesko bolesnih i bolesnih ljudi  te sam jedan od rijetkih u svijetu koji ima i dokaze koji to  potvrduju osobe koje nakon dvije do tri probne terapije odluce ici dalje prihvacaju moju objektivnu nemogucnost da na bilo koji nacin dajem obecanje ili garanciju o ishodu iscijeljenja ,jer to nebi bilo moralno s moje strane a i kaznjivo je zakonom RH te se takav cin zove Nadrlijecnistvo .Zato svaka osoba koja odluci ici na daljnje terapije potpisuje ugovor u kojem potvrduje da su i usmeno i pismeno upoznati s time .

Kod mene nitko ne može doći bez nalaza, tj. povijesti bolesti ili  zadnjeg otpusnog pisma. Osobe  dolaze dva do tri  puta i ukoliko ne osjete  nikakve promjene˙(reakcije)  nazalost ne mogu im pomoci , a oni koji osjete velikom vecinom se i iscijele i nalazi pokazu da je sve uredno .

Božja energija koja ide iz mene ne zaliječuje nego iscjeljuje tako da nalazi budu potpuno uredni a pacijent potpuno zdrav od svake bolesti.

Moja energija nije poput one bioenergetičara već je Božji dar. Svaki dan zahvaljujem Bogu i Isusu Kristu na ovome daru i nema veće sreće nego pomoći čovjeku da živi i radi kao i prije bolesti od koje je bolovao.

S poštovanjem,

Zoran Bračika


Na web stranici www.zoranbracika.com nalazi se pregled bolesti koje sam uspješno iscjeljivao što je sve potkrepljeno sa medicinskim nalazima prije i poslije iscjeliteljskih terapija.
Svaka bolest i svaki čovjek drugačije i individualno reagira na energiju i iscjeljenje. Kod tumora dolazi do iskašljavanja i sličnih popratnih reakcija, čovjek koji ima karcinom pluća iskašljava ostatke tumora dok čovjek koji ima karcinom abdomena osjeća bol probadanja i ima učestale stolice.

Kontakt:
T: +385 (0)1-3700-242
M: +385 (0)98-386-299

Adresa:
Slovenska 23 (u dvorištu), Zapadni kolodvor
10000 Zagreb, Hrvatska

ADRESA JE OZNAČENA NA KARTI