Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

BIOENERGIJOM DO ZDRAVLJA

BIOENERGIJOM DO ZDRAVLJA

Slavko Sambolec: Bioenergetičar mora poznavati sebe i kvalitetu svoje bioenergije. Bioenergetičar ima sposobnost i moć da mijenja bioenergiju kod drugih ljudi, da je odvlači iz tijela, da je unosi u tijelo ili da je pravilno raspoređuje po cijelom organizmu tretirane osobe.

Za vrijeme rada klijent ovisno o svojoj senzibilnosti može doživljavati razne reakcije (toplina, vibracije, hladnoća, trešnje, savijanja i sl). To samo po sebi izgleda efektno ali nije toliko bitno. Daleko je važnije ono što se pokrene i odvija na nivou stanice u organizmu. Da bih ja mogao biti u stanju stalno održavati svoj visok energetski potencijal, moram se svakodnevno pripremati. Posebnim programom vježbi, a pogotovo vrlo složenim tehnikama uspio sam sebe dovesti do tog stadija da mogu postići takav stupanj otvorenosti energetskih putova koji mi omogućuje da budem vrlo jak energetski izvor.

Bioenergijom pomažem kod bolesti kralježnice, raznih ukliještenja, išijasa, reume, bolesti zglobova, smetnji kod cirkulacije, glavobolja dok hipnozom pomažem u odvikavanju od pušenja, alkohola, zatim kod pretilosti, ispadanja kose zbog stresa, depresija, noćnog mokrenje kod djece, nesanica, grickanja noktiju, samopouzdanja, postizanja samodiscipline i kod niza drugih problema. Pomažem pri postizanju boljih rezultata u sportskim i drugim aktivnostima.


Radim u Varaždinu, a za više informacija nazovite me na broj: 091/723-7940