Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

ČUDESNA ISCJELITELJSKA SNAGA ZORANA BRAČIKE

ČUDESNA ISCJELITELJSKA SNAGA ZORANA BRAČIKE

Iscjeljujem uspješno već 24 godine i jedan sam od rijetkih u svijetu koji svoja iscjeljenja potkrepljujem medicinskim nalazima. Božja energija koja ide iz mene ne liječi već iscjeljuje tako da medicinski nalazi nakon mojih tretmana budu potpuno uredni, a klijent potpuno zdrav od svake bolesti - ukoliko je to Božja volja!

Točno na 18. rođendan počele su me peći ruke, a ubrzo su uslijedile teške nesanice. Kada bih napokon uspio zaklopiti oči, imao sam vizije. U njima sam vidio kako ISCJELJUJEM ljude. To je potrajalo nekoliko dana.

Nakon toga počele su me peći ruke, a tijelo isijavati vrućinom tj. energijom tako da kada bi netko bio pokraj mene oblijevala bi ga vrućina i osjećao bi energiju. Nisam znao što mi se događa pa sam se obratio roditeljima.

Majka mi je bolovala od suženja krvnih žila u rukama u toj fazi da što god bi uzela u ruke ispalo joj je. Predložila je da položim ruke na nju da vidimo hoće li što biti. Nakon tri dana majka je ponovno imala svoje ruke uz nalaze u kojima piše da je sve u redu.

Tada sam shvatio da sam nešto dobio ali nisam znao što. Uzeo sam bibliju u ruke i listao je puno puta i shvatio da ja nisam dobio ništa nego - vi. Dobili ste šansu za ozdravljenje, a ja da uživam u milosti Božjoj sa znanjem da je jedan mali dio svoje beskrajno velike energije Bog odlučio pustiti kroz mene da bi se pomoglo vama.

Znači ja sam jedan obični provodnik te energije, a o meni ovisi samo hoću li doći ujutro pa do navečer iscjeljivati ljude, držati ruke onoliko koliko osjetim da energija prolazi kroz mene.

U ovih 24 godine iscijelio sam stotine teško bolesnih i bolesnih ljudi  te sam jedan od rijetkih u svijetu koji ima i dokaze koji to  potvrduju osobe koje nakon dvije do tri probne terapije odluce ici dalje prihvacaju moju objektivnu nemogucnost da na bilo koji nacin dajem obecanje ili garanciju o ishodu iscijeljenja ,jer to nebi bilo moralno s moje strane a i kaznjivo je zakonom RH te se takav cin zove Nadrlijecnistvo .Zato svaka osoba koja odluci ici na daljnje terapije potpisuje ugovor u kojem potvrduje da su i usmeno i pismeno upoznati s time .

Kod mene nitko ne može doći bez nalaza, tj. povijesti bolesti ili zadnjeg otpusnog pisma. Osobe  dolaze dva do tri puta i ukoliko ne osjete nikakve promjene˙(reakcije) nažalost ne mogu im pomoci, a oni koji osjete velikom vecinom se i iscijele te nalazi pokazu da je sve uredno .

Božja energija koja ide iz mene ne zalječuje nego iscjeljuje tako da nalazi budu potpuno uredni, a pacijent potpuno zdrav od svake bolesti.

Moja energija nije poput one bioenergetičara već je Božji dar. Svaki dan zahvaljujem Bogu i Isusu Kristu na ovome daru i nema veće sreće nego pomoći čovjeku da živi i radi kao i prije bolesti od koje je bolovao.

S poštovanjem,

Zoran Bračika


NACIONAL je u broju od 30.03.2023.g. objavio članak o stanju alternativne medicine u Hrvatskoj. Kao pozitivnom primjeru iz duhovne medicine pisano je o iscjelitelju Zoranu Bračiki, dugogodišnjem članu HUPED-a i dobitniku priznanja struke zbog svoje originalne iscjeliteljske metode. Bračika je pomogao stotinama osoba koje su bile od strane službene medicine proglašene neizlječivima te se u arhivi HUPED-a nalaze brojni medicinski nalazi iscjeljenih osoba kao potvrda da se je dogodilo iscjeljenje koje suvremena medicina ne može objasniti. Cijeli članak...


Zoran Bračika je gostovao u brojnim TV emisijama (NovaTV, RTL...) sa predsjednikom HUPED-a gdje je predstavio svoj iscjeliteljksi rad i prezentirao medicinske nalaze svojih klijenata prije i poslije terapija kod njega. Obično mu dolaze ljudi sa najtežim bolestima, osobito ako se radi o karcinomima. Osobe sa lakšim opterečenjima proslijeđuje drugim iscjeliteljima. Pogledajte nekoliko TV emisija...


Na web stranici www.zoranbracika.com nalazi se pregled bolesti koje sam uspješno iscjeljivao što je sve potkrepljeno sa medicinskim nalazima prije i poslije iscjeliteljskih terapija.
Svaka bolest i svaki čovjek drugačije i individualno reagira na energiju i iscjeljenje. Kod tumora dolazi do iskašljavanja i sličnih popratnih reakcija, čovjek koji ima karcinom pluća iskašljava ostatke tumora dok čovjek koji ima karcinom abdomena osjeća bol probadanja i ima učestale stolice.

Adresa:
Slovenska 23 (u dvorištu), Zapadni kolodvor
10000 Zagreb, Hrvatska

Kontakt
T: +385 1-3700-242
M: +385 98-386-299

Galerija

ČUDESNA ISCJELITELJSKA SNAGA ZORANA BRAČIKE ČUDESNA ISCJELITELJSKA SNAGA ZORANA BRAČIKE ČUDESNA ISCJELITELJSKA SNAGA ZORANA BRAČIKE