Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

Energetski tretmani i duhovno iscijeljenje

Energetski tretmani i duhovno iscijeljenje

BARS TRETMANI

Kako otpustiti i izbrisati sva teška  iskustava koje ste doneli iz prethodnog života i sakupili u ovom životu bez lijekova i bolnog kopanja po prošlosti i starim nezaraslim ranama?
Možete to uraditi sa Bars tretmanima, neinvazivnom metodom, blagim dodirom na 32 točke. BARS TOČKE su 32 točke na glavi koje laganim pritiskom stimuliramo i omugućujemo povezivanje lijeve i desne strane glave i svih dijelova tijela. Povlačenjem energije kroz tijelo otvaramo energetske kanale koji su bili zatvoreni teškim energetskim nabojem (iskustvima iz prethodnih života, a i sadašnjeg). U tim energetskim nabojima nakupila se blokirajuća energija koja ne dozvoljava našim stanicama da primaju informaciju kako da se ponašaju da bi bili zdravi i tako nastaje bolest.

Iskustva

J.M. iz Zaprešića 
2016 g. dijagnosticiran mi je karcinom lijeve dojke BIRADC 4C koji je zahvatio i linfne čvorova ispod lijeve ruke. Operacija je bila zakazana po hitnom postupku. Tada sam izabrala život dostojan života i krenula na Bars tretmane. Vjerovala sam da mogu izaći iz te bolesti bez operacije, zračenja i hemo terapija. VJERUJ I BIT ČE TI PO VJERI TVOJOJ.
Nakon 10 tretmana Barsa i MtVSS, magnetna rezonanca je pokazala da su ostali samo mala 3 ožiljka a linfne žlijezde su se potpuno smirila.


 

ENERGETSKI FACELIFTE

ENERGETSKI FACELIFTE tretman relaksira i popravlja tonus mišića na licu i tijelu. Promjene dolaze iznutra, sa staničnog nivoa, bez invazivnih metoda i preparata. Kad raspršimo te energetske blokade stanice dobivaju informaciju kako da se ponašaju da bi obrisale sve ožiljke i tragove starenja na našoj koži i tijelu. Ovaj tretman se pokazao kao izuzetno koristan poslije moždanih udara i oštećenih nerava u spinalnom kanalu. Nakon 20 tretmana dolazi do trajnih promjena jer je tijelo usvojila novu informaciju, informaciju koju je dobilo pri rođenju.


 

KANALISANJE ENERGIJE

KANALISANJE ENERGIJE je tretman u kojem terapeut dobiva informaciju iz energetskog polja osobe koja je na tretmanu i usmjerava energiju prema osobi. Ovi tretmani se mogu raditi na daljinu. Informacije koje se tada dobiju su izuzetno korisne jer nama ostaju kao poveznica u daljnjem životu. 

Iskustva

M.B.38.g.
Imao sam stalne potrebe za promjenom posla, na svakom poslu poslije 2 mjeseca sam osjećao otpor, bijes, nezadovoljstvo, umor. Promijenio bi posao, ali sve se ponavljalo. Radio sam u Češkoj, Slovačkoj, Srbiji, Hrvatskoj i odlučio da krenem u Sloveniju. Dan prije puta odradili smo povezivanje sa mojim energetskim poljem i tada sam dobio nove informacije koje su mi pokazale koje sve moģučnosti imam. Nisam otišao u Sloveniju. Sad sam u svom domu, radim, a našao sam i nove mogućnosti kako da budem sretan. U SLOBODNO VRIJEME BAVIM SE UZGOJOM BIO HRANE ZA PITREBE MOJE OBITELJI. Možda se odlučim da mi to bude izvor prihoda. Najvažnije je da u meni nema, bijesa i nezadovoljstva.VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVE NA TRETMANE
tel: 091/9158-335, e-mail: jadranka.milosic@gmail.com