Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

Energy Healing by Dalibor Dado Rozić

Energy Healing by Dalibor Dado Rozić

Zovem se Dalibor Dado Rozić, član sam EUPED-a te licencirani Tui Na terapeut i Intuitivni energetski iscjeljitelj. Rođen sam 12.11.1974.g., a živim i radim u Mostaru, BiH. Vlasnik sam centra Energy Healing by Dalibor Dado Rozić.

Više od 5 godina aktivno izučavam energetsku medicinu.


U svome radu koristim tradicionalnu kinesku medicinu i to najviše Tui Na masažu i terapiju.
To je akupresurna masaža sa kombinacijom pritiska, istezanja, kiropraktike, cuppinga... Djeluje na razna bolna stanja mišićno-koštanog, nervnog, limfnog i krvožilnog sustava. Otklanja ili umanjuje bolove u mišićima, zglobovima, tetivama... Djeluje i na bolji rad svih organa te općenito poboljšava opće stanje organizma. Djeluje smirujuće i relaksirajuće na čitav organizam.


U svome radu koristim i energetsku medicinu.
Možete je nazvati energija ili bioenergija ili životna energija ili prana, chi, ki… nazovite je kako hocete. Uvijek se radi o istoj energiji samo se različito zove u raznim svjetskim kulturama.
Koristi se vec tisućama godina odnosno od samog postanka čovjeka. Ona je dio nas, dio naše planete na kojoj živimo, dio naše galaksije… ona je svuda oko nas.
Zemlja se vrti, naša mliječna staza, citav svemir se kreće… sve je u kretanju koje pokrece energija… sve je energija i frekvencija, vibracija..
Tako smo i mi ljudska bica zbijena masa energije. Kad nam je energija potrebna ne znamo više kako je ponovo primiti u sebe, kako se napuniti ili kako je prenjeti drugim ljudima koji su u nekoj potrebi. To svatko može ako zna kako.
Velika većina ljudi koji su potrazili pomoc kod mene je iscrpila sve moguće metode službene medicine, a ja sam im pomogao na svoj način - bilo masažom, namjestanjem zgloba, energiziranjem dijela tijela ili nekog oboljelog organa. Otkrio sam sam kako osjetiti energiju, kako je prenijeti, dodati i izbalansirati potrebitim osobama. Ukoliko želite probati moje uluge ili naučiti ove metode slobodno se javite.


Kontakt: 00387/63347635  - viber/watssap
Više detalja možete pogledati na linkovima:
https://youtube.com/@energyhealerdaliborrozic?si=ujdJBF1g3s-uk_Lb
https://www.facebook.com/centarjingjangmostar?mibextid=LQQJ4d
https://instagram.com/dalibor_rozic_energy_healer?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr


Moje želje su:
- pomagati drugima
- proputovati svijet….
 

Galerija

Energy Healing by Dalibor Dado Rozić Energy Healing by Dalibor Dado Rozić