Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

IRIDOLOGIJA

IRIDOLOGIJA

Što je Iridologija i tko su Iridolozi?
Iridologija je znanost o šarenici oka koja proučava njezinu boju, lezije, pigmente i ostale oznake kako bi ustanovila povezanost trenutnih tegoba sa predispozicijama koje smo naslijedili od roditelja i predaka, te nas uputila u životni stil i prehranu radi poboljšanja općeg stanja tijela.
Idiolozi su kvalificirane i educirane osobe na području Iridologije i Sklerologije, koji se bave proučavanjem i tumačenjem oznaka "nađenih" u šarenici i bjeloočnici oka. Šarenica nam govori o genetskoj predispoziciji slabosti određenih organa ili sustava, dok nam bjeloočnica govori o trenutnom stanju u tijelu.

Kako funkcionira analiza šarenice oka?
Oko se slika pod određenim kutom, kako bi se vidjela zjenica, boja šarenice, lezije u šarenici, pigmenti, te kapilare koje su istaknute u bjeloočnici. Slika se poveća na rezoluciju u kojoj se vidi i najmanji dio šarenice, koji golom oku nije vidljiv, te tumači prema znanju i iskustvu, te godinama studija provedenih diljem svijeta.
Svaka oznaka ima svoje tumačenje, te se ne postavlja dijagnoza, već upućuje na predispoziciju prema mogućim slabostima određenih sustava ili organa na kojima se nalaze lezije ili pigmenti.

Zašto Iridologija?
Zato što je neinvazivna metoda proučavanja pojedinca i njegovih tegoba. Iridologija nas upućuje koja pitanja da postavimo klijentu, te utvrdimo stanje tijela.
Zato jer može pomoći u prepoznavanju predispozicija koje smo naslijedili od svojih predaka.
Iridolog vas može uputiti u prilagodbu životnog stila i prehrane, kako bi poboljšali opće stanje tijela. 

Zašto bi se obratiti Ivani?
Ivana Šimunec-Gedalja je po primarnoj struci Laborantica koja je završila studij Nutritivne terapije Naturopatskog smjera u Engleskoj u School of health u Stroud-u, te je Certificirani Iridolog od strane IIPA (International Iridology Practitioner Association). Ona vas može savjetovati u prehrani, suplemetima, homeopatiji, Suesslerovim solima, Bachovim kapima, te naturopatskim metodama životog stila koje se odnose isključivo na vas.
 


Sve informacije o Iridologiji i Nutritivnoj terapiji možete dobiti na:
www.ifka.hr ili na mobitel +385 99 6664 777

 

Galerija

IRIDOLOGIJA IRIDOLOGIJA