Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

ISCJELJIVANJE ŽIVOTINJA

ISCJELJIVANJE ŽIVOTINJA

www.iscjeljivanje-zivotinja.com je adresa na kojoj možete saznati sve o prirodnim i energetskim metodama iscjeljivanja koje su učinkovite za poboljšanje zdravlja ljudi ali isto su tako uspješne i u iscjeljivanju životinja.
U razvijenim zemljama zapada uobičajeno se koriste paralelno s klasičnim veterinarskim lijecenjem. Kombinacijom metoda poput esenske medicine (frekvencije psihokirurgije), reikija, kristaloterapije, bioenergoterapije, energetskih masaža, akupunkture bez iglica, biljnih preparata itd. moguce je vrlo ucinkovito pomoci životinjama kod svih kronicnih i akutnih bolesti: koštanog, probavnog, dišnog, mokracno-spolnog, živcanog, srcano-krvožilnog sustava, alergija, epilepsija, autoimunih bolesti, trovanja, piroplazmoza i ostalih zaraznih bolesti itd.

Osnažuje se bolesni organizam prije operativnog zahvata, a ubrzava oporavak nakon zahvata. Ublažavaju se bolovi svih vrsta, podiže se imuno sustav, usporavaju se procesi starenja i uspostavlja cjelovito stanje zdravlja i vitalnosti u skladu s holističkim principima lijecenja.

Negativna emocionalna stanja životinja poput straha, agresije, tuge i sl. također je moguce vrlo uspješno tretirati navedenim metodama.

Prirodno-energetski tretmani ugodni su i bezbolni, životinje ih vole i odlicno reagiraju na terapiju, a u kombinaciji s veterinarskim lijecenjem postižu se izvanredni i brzi rezultati bez ikakvih štetnih nuspojava i kontraindikacija.

Kroz bogato iskustvo u iscjeljivanju pasa, mačaka, konja, majmuncica, ptica i drugih vrsta životinja, cesto se pomoglo i onda kada klasicni nacini lijecenja vise nisu davali željene rezultate.

Za više informacija:
Dubravka Kordic, terapeut energetske medicine za životinje
tel: 01/4645-411, 098/9194-096
www.iscjeljivanje-zivotinja.com


INTERVJUI I ČLANCI U ČASOPISIMA: