Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

ISTRAŽIVANJE ENERGETSKOG RADA NA DALJINU

ISTRAŽIVANJE ENERGETSKOG RADA NA DALJINU

U Zagrebu se od 8.1.2018.g. do 11.7.2018.g. provodilo prvo istraživanje djelovanja jedne vrste energetskog tretmana na daljinu u Hrvatskoj.
Istraživanje se odvijalo u HUPED-u na adresi Kosirnikova 80 gdje su stručnjaci mjerili dobrovoljce prije i nakon tretmana od 20 minuta koje je vodila Emili Valenta.
Besplatno su sudjelovali građani Zagreba koji su bili u mogućnosti dva puta u šest dana otići na mjerenje u HUPED.

Ovo su bili neki od prvih rezultatata koji su potvrđivali pozitivne promjene u tijelu nakon energetskog tretmana na daljinu:


IZMJERENE BIOMETARSKE VRIJEDNOSTI
ANALIZIRANA PODRUČJA VRIJEDNOST PRIJE TERAPIJE VRIJEDNOST NAKON TERAPIJE
Datumi mjerenja:   14.12.  19.12.    14.12.  19.12.
GLAVA    10     9     6    6.5
PLUĆA     9    10     6     5
PROBAVNI TRAKT     8    10     8     7
BUBREZI     9    10     9     8 
SRCE     8    10     6     6
CIJELO TIJELO   4.5    3.5     4     3


RIJEČ STRUČNJAKA:
Izmjerene vrijednosti klijenta prije terapije 14.12. pokazuju energetsku neuravnoteženost, a na dan 19.12. vrijednosti su skoro u potpunosti uravnotežene (iste) što ukazuje da je došlo do značajnog energetskog pomaka na bolje jer se u međuvremenu na klijentu energetski radilo.

Izmjerene vrijednosti na klijentu odmah nakon terapije koja je rađena na daljinu dokaz su da je energetski val ušao u tijelo te da su nastupile određene reakcije koje s vremenom dovode do poboljšanja općeg zdravstvenog stanja.


Mjerenja drugih klijenata koji su sudjelovali u ispitivanju i dokazivanju djelovanja na daljinu su također pokazivala promjene u energetskom polju što su klijenti i osječali u obliku različitih tjelesnih senzacija tokom rada na daljinu.

Iscjeliteljica Emili Valenta je u radu na daljinu koristila metodu koja je po tehnici rada njen originalni rad i nazvala ju je "NIT" tretman te je s obzirom na provedeno istraživanje i svu popratnu dokumentaciju vezano za metodu rada, ostvarila sve uvjete za dodjelu stručnog priznanja "doktor energetske medicine".


Ako si želite priuštiti ugodno vrijeme za sebe s iscjeljujućim efektom možete se javiti na mail: emili.valenta@hotmail.com  ili broj telefona: 095/8833267.
https://www.facebook.com/Life-Coaching-i-Rekonekcija-Emili-Valenta-470812873116965/?ref=bookmarks

Galerija

ISTRAŽIVANJE ENERGETSKOG RADA NA DALJINU ISTRAŽIVANJE ENERGETSKOG RADA NA DALJINU