Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite/koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

Karmen Buneta - Kauzalna terapija®

Karmen Buneta - Kauzalna terapija®

Moj posao je upoznati ljude sa najboljom verzijom njih samih, odnosno bavim se jednom vrstom coachinga, točnije Kauzalnom terapijom®

Moji prvi susreti sa samom sobom odnosno sa dubokim radom na sebi dogodili su se kroz Kontemplativnu molitvu, Rāja jogu i ThetaHealing.
A intenzivna posvećenost i uporan radu na sebi, dovele su me do sasvim novih spoznaja.
Ubrzo nakon toga, moj način rada počeo se razvijati na sasvim drugačiji način i kretati u potpuno drugom smjeru.
Na samim počecima upoznavanja i razvijanja moje osobne moći, posebnu sam pažnju i ljubav posvetila radu na traumama.
A na to se nadovezivalo manifestiranje najbolje verzije nas samih i života kojeg živimo.
Te sam u tim područjima i nastavila razvijati se i neumorno slijediti svoju strast.
S vremenom se moja ljubav prema radu na sebi proširila na rad s drugim ljudima.
Samim time je i moja posvećenost prema ovakvoj vrsti rada počela rapidno rasti.
Kako je galopirajućom brzinom i zauzimala sve značajniju količinu mojega vremena, spontano je postala i ostala moje novo i jedino radno mjesto koje nisam ni sanjala.

Ako osjećaš da sam ja osoba koja ti može pomoći otvoriti “prozor” u tvoju Dušu kroz koji ćeš svaki dan gledati vanjski Svijet i kreirati Život kakav zaslužuješ živjeti, budi slobodna kontaktirati me.

Veseli me upoznati te

S Ljubavlju,

Karmen


Kako djeluje Kauzalna terapija ?

Kauzalna terapija koristi usku povezanost i harmoniju intuitivne, emocionalne i mentalne inteligencije. Te kroz njihovu isprepletenost dolazi do ključnih korijena emocija koje nas sputavanju te ih s lakoćom otpušta.

Svako uznemirenje u našem životu, svaka ljutnja, nesigurnost, tuga, bijes, stres…svaka bolest i poremećaj ima svoj izvorni korijen postanka emocije. Odnosno svoju traumu u kojoj je jedan dio nas ostao zarobljen sa svime onime što se u tome trenutku dogodilo.

Korijeni tih emocija su ključni uzrok ponavljanja nezdravih oblika ponašanja i reagiranja, kao i izvor bolesti i poremećaja. To je mjesto iz kojeg se sve naše razorne emocije, misli, riječi i odluke neprekidno hrane i izranjaju, dok god ne prekinemo taj začarani krug.

Osvještavajući i otpuštajući te korijene emocija, reakcija i ponašanja mi se oslobađamo od raznih uvjetovanosti. Samim time sposobni smo sve jasnije uvidjeti, prepoznati i osvijestiti toksične i nezdrave obrasce svoga ponašanja.

Svijesnost o svojim odlukama pojačava i svijesnost o tuđim te nježno potiče i olakšava postavljanje granica. Svaki puta kada otpustimo jednu oluju naše potisnute prošlosti, zamjene ju oprost, mir, jasnovidnost i pojačana intuicija.

Taj proces možemo nazvati osvjetljavanje tame jer sve što nas drži tako duboko uronjenima u grubim sjećanjima, teškim emocijama i osjećajima nije ništa nego sama tama. Tokom procesa osvještavanja i oslobađanja od nje, događa se potpuna transformacija našeg cjelokupnog bića iz svega onoga što smo mislili da jesmo u ono što mi zaista jesmo.

Osvjetljivanjem tame postajemo sve ono što smo samim rođenjem - divna bića svijetla.


Više o načinu na koji kauzalna terapija djeluje, vrstama rada, iskustvima klijenata, kao i seminaru možeš naći na linku u nastavku: karmenbuneta.com