Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

Molekula - prvi hrvatski centar kvantne dijagnostike i terapije

Molekula - prvi hrvatski centar kvantne dijagnostike i terapije

Centar kvantne dijagnostike i terapije MOLEKULA osnovan je s ciljem proučavanja inovativnih metoda u području kvantnih biotehnologija i poboljšanja zdravstvenog stanja ljudi. Glavni smjer našeg rada je proučavanje “kvantne anatomije” čovjeka u okviru integracije drevnih znanja Istočne medicine i modernih znanstvenih pristupa uz korištenje tehnologije kvantne medicine, lingvističko-valne genetike, kvantne spintronike i dr.

Naša savjetodavna i dijagnostička aktivnost bazira se na najnovijim dostignućima ruskih znanstvenika iz područja kvantne medicine.

Naš centar radi već skoro 10 godina i imamo veliko iskustvo na području ozdravljenja i medicinskih istraživanja a koristimo suvremene metode kvantne medicine.

Radimo s pacijentima iz cijelog svijeta. Koristimo najsuvremeniju opremu uz visoku stručnost, što je neophodno kako bi kvantne metode što više postale popularne u medicinskoj praksi Europe, zatim osposobljavamo stručnjake i sudjelujemo u svim važnim svjetskim skupovima posvećenih razvitku kvantne medicine. Puno pozornosti poklanjamo dijagnosticiranju uzroka bolesti te pomažemo izabrati pravi smjer za ozdravljenje svakog klijenta.

Trudimo se osigurati da naši klijenti osjećaju praktičnost i udobnost u svakoj fazi komunikacije s nama.

Surađujemo s poznatim kliničkim centrima i bolnicama u Rusiji, Izraelu i drugim zemljama, a također sa znanstveno-ispitivačkim ustanovama tih zemalja na području kvantne znanosti.

Poseban naglasak stavljamo na metode lingvističko-valne genetike, njene praktične primjene, kako u kozmetičke svrhe tako i za detoksikaciju ljudskog organizma, općeg zdravstvenog stanja i pomlađivanja.

Veliko iskustvo i visoko kvalificirani specijalisti pružaju našim klijentima priliku za upoznavanje s najnovijim metodama oporavka zdravstvenog stanja na najprirodniji način, stvaranjem kompletne vizije o novim metodama najučinkovitije medicine 21. stoljeća.

Svakom klijentu koji nam se obrati putem HUPED-ovih stranica ili po preporuci člana HUPED-a odobravamo 20% popusta na sve naše usluge koje ćemo sa zadovoljstvom i  profesionalnošću pružiti u našim prostorijama.


KONTAKT

mob: +385 99 4545 993 
email: molekula.zg@gmail.com
website: www.molekula-zdravlje.com
webshop: www.molekula-zdravlje.com/shop

Ulica Stjepana Podhorskog 7, 10000 Zagreb, Hrvatska