Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

Regresoterapija, što je to?

Regresoterapija, što je to?

Postoje li uistinu prošli životi? Dali je to istina, ako je, što ćemo sad, ako nije, opet isto pitanje. 
Pošto se toga ne sjećamo, tema prošlih života za mnoge je ljude kontroverzna. Ne možemo sa sigurnošću ništa tvrditi nego samo razmatrati činjenice, ali bitno je da tehnika pomaže.

Mnogo je regresivnih tehnika, a najvažnija je podjela na hipnotičku i nehipnotičku. Nehipnotička regresija je terapijski vrijednija jer je osoba u budnom stanju pa stoga emocionalno proživi iskustvo što omogućuje aktiviranje pozitivne promjene ličnosti. Iako je osoba svjesna svega, emocije mogu biti snažne pa je stručnost terapeuta vrlo važna.

U regresiji nikada ne znate što vas čeka pa je to iznenađenje kako za klijenta, tako i za terapeuta. Netko će pomisliti da osoba za vrijeme regresije izmišlja, ali većinom se radi o sasvim normalnim životima pa je teško povjerovati u tu tvrdnju, a oni koju su to iskustvo doživjeli to i potvrđuju, jer kada bismo se trudili maštati, osmislili bismo nešto vrlo zanimljivo i nesvakidašnje, zar ne?

Regresija traje tri sata i prođe se kroz dva do tri života. Zatim slijedi razgovor s Vodičem kojemu postavljamo pitanja vezana za sadašnji život, a nakon toga na red dolazi emocionalno pročišćavanje. Za vrijeme regresije sve je vrlo opušteno pa ako u nekom trenutku osoba poželi odmor ili odustati, to možete slobodno učiniti. Obzirom da ste svjesni sadašnjeg trenutka, sjećat ćete se svega, a ja još dodatno zapisujem bitne informacije koje na kraju analiziramo.

Uvid u prošle živote, ili što god to bilo, dovodi do boljeg razumijevanja samog Života, šire vam se horizonti, tolerantniji ste... U mogućnosti ste dobiti odgovore na neka pitanja, riješiti učestale probleme, strahove, a sve to rezultira većim samopouzdanjem, sigurnosti u sebe i život.

Iskustva:

Moje iskustvo regresije je ulazak u meditativno stanje u kojem vidiš sebe kao multidimenzionalno biće i u svakom trenutku možeš zaustaviti i sagledati dio "stvarnosti" koji u tom trenutku vidiš. Na taj način osviještavam i spoznajem ono prema čemu trebam usmjeriti svoju energiju.

Moja sva tri regresijska putovanja bila su vrlo ugodna i pomoću njih sam zaključila da ne nosim nikakav teret s te, podsvjesne, druge strane već uzroke za svoje sadašnje probleme trebam tražiti ovdje i sada u sebi. 

Jako ugodno iskustvo, vizualno zanimljivo i iscrpno u pozitivnom smislu. Saznao sam neke stvari o sebi i osvjestio neke paterne ponašanja i uvjerenja. Otvorilo mi je neke uvide, spoznaje i mogućnosti percepcije i doživljaja. 

Iz sadašnje perspektive gledano (9,5 mjeseci poslije toga) bilo mi je to jedno ugodno razdoblje općenito, ne samo taj dan kad smo radili regresiju nego općenito taj početak jeseni prošle godine. U svakom slučaju je i regresija tome doprinijela, ali općenito na nekoj energetskoj i duhovnoj razini i usudio bih se reći na poboljšanju sposobnosti viđenja drugih dimenzija izvan 3D materije, ne toliko u smislu dobivanja nekih egzaktnih spoznaja o tome tko i što sam bio u prošlom životu/ima, i dalje nisam siguran koliko su zemlje i ličnosti koje su se ukazale bile realne i čini mi se da mi se tu dosta toga umiješalo iz intelekta, naime i dalje sumnjam (opet je i to pretežno iz intelekta) da sam u prošlim životima bio u nekim zemljama i imao neke uloge za koje nije bilo nikakvih naznaka. Također sam naknadno shvatio da će mi se neka pitanja vezana za prošle živote rasvijetliti sama.
(evo upravo dok ovo pišem sijevaju mi neke blagotvorne vibre iz drugih dimenzija, ne mogu opisati, ali sigurno znaš takve osjećaje :) ...)

 

''Kada nađeš svoj unutarnji mir shvatiš da možeš bez mnogo toga.''

''Jedina ograničenja koja imate su ograničenja u koja vjerujete.''

''Otkrijte što vas stvarno može usrećiti (prije nego što vas život natjera na to) i prema tome usmjerite svoj život.''


Kontakt: emili.valenta@hotmail.com, 0958833267

- https://www.facebook.com/Life-Coaching-i-Rekonekcija-Emili-Valenta-470812873116965/