Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

Slavica Kraljević, homeopatija i akupunktura

Slavica Kraljević, homeopatija i akupunktura

Homeopatija i akupunktura su glavne usluge koje se pružaju u okviru njenog centra u Zagrebu. Slavica Kraljević je završila srednju medicinsku školu, višu fizioterapeutsku i defektološki fakultet.
2006. godine završila tradicionalnu kinesku medicinu i akupunkturu u inozemstvu, a potom i u Hrvatskoj.
2009. godine završila je dvogodišnju Školu klasične i francuske homeopatije, a potom četvorogodišnje usavršavanje također iz klasične i francuske homeopatije. Sa homeopatijom se upoznala i puno godina ranije u devedesetima sudjelovanjem na predavanjima i simpozijima te izučavajući literaturu.
Svoj rad kontinuirano usavršava brojnim edukacijama, simpozijima i predavanjima iz područja akupunkture i homeopatije.
Iza sebe ima 12 godina iskustva u kliničkom radu.
Predavač je u HUPED-ovim školama:

Za dogovor za terapiju ili bilo kakve informacije slobodno nazovite na tel: 099/6772-540 ili putem e-maila: slavica.kraljevic@gmail.com
Više informacija: www.akupunktura-homeopatija.com


SVJEDOČANSTVA KLIJENATA

Katarina N.
- unatrag desetak godina bolujem od migrene. Nakon 12 tretmana akupunkture, bolovi su se smanjili, a kod ponovljenih tretmana migrenu jedva da osjećam.

Mario. B.
- Niz godina bolujem od jakih glavobolja-migrena. Akupunktura mi je u značajnoj mjeri pomogla.

Ivan P.
- kroz 4 tretmana akupunkture prestao sam pušiti nakon 30 godina. Pušio sam kutiju i pol dnevno i ovo je moj najveći ulog u zdravlje. Tretmani su mi u velikoj mjeri pomogli jer nisam osjećao potrebu za cigaretom, nisam bio nervozan, a niti sam imao pojačanu potrebu za hranom.

Ana Š.
- imala sam upalu n. trigeminusa sa izuzetno jakim bolovima u predjelu lica, nakon prvog tretmana bol se smanjila, a nakon 12 tretmana potpuno nestala.
- nakon nekoliko mjeseci upala n. ishiadicusa (išijas). Akupunktura mi je u velikoj mjeri pomogla jer se  bol vrlo brzo počela smanjivati i nakon 12 tretmana potpuno je nestala.

Vesna M.
- simptomi alergije ( gušenje, svrbež oćiju) potpuno su se povukli nakon 12 tretmana akupunkture. Godinama imam alergije na pelud,grinje, trave..., uzimala sam lijekove, ali značajnijeg poboljšanj nije bilo. Jako sam zadovoljna sa tretmanima i rezultatima te bih svakako prepuručila ovaj vid liječena.

Dubravka N.
- u 2 mjeseca smršavjela sam 18 kilograma i u veliko mjeri unaprijedila zdravlje. Tretmani akupunkture pomogli su mi u smanjenju apetita, dobrom osjećaju kroz cijelo vrijeme tretmana, optimalnoj energiji zbog čega sam uvela svakodnevno pješaćenje te ubrzala sagorijevanje kalorija.

Ružica V.
- smršavjela sam u 2 mjeseca 12 kilograma i došla do optimalne tjelesne težine. Tretmani su mi u velikoj mjeri pomogli u smanjivanju gladi te sam se bez problema mogla pridržavati dijetalnog jelovnika.

Marko V.
- u 3 mjeseca smršavio sam 22 kilograma bez poteškoća, pridržavajući se redukcijskog jelovnika. Akupunktura mi je smanjila glad, osjećao sam se opušteno, bez nervoze, a cijelo vrijeme mršavljenja bio sam u dobroj formi te se sportski rekreirao.

Đurđica C.
- u mjesec i pol smršavjela sam 12 kilograma. Osjećam se puno bolje, smanjila se bol u zglobovima te poboljšao visoki tlak. Osjećam se pokretljivije i zadovoljnije.

Željko Š.
- akupunktura mi je jako puno pomogla kod išijasa. Bolovi su bili izuzetno jaki. Već nakon početnih  tretmana osjećao sam poboljšanje, a na kraju tretmana (ukupno 12) bolovi su potpuno su iščezli.

Vesela K.
- upala n.trigeminus pojavila mi se naglo i razbuktala do nesnosnih bolova. Nakon prvog tretmana bol se smanjila, nakon nekoliko tretmana bolovi su značajno jenjavali, a do kraja terapije potpuno nestali.

Rozeta U.
- tretmani akupunkture u velikoj mjeri su mi pomogli kod bolnog ramena, a potom tretmanima lumbaga riješila sam se bolova u donjem dijelu kralježnice.

Štefica K.
- tretmanima akupunkture u velikoj mjeri smanjili su mi se bolovi u ramenu te gotovo nestali.

Galerija

Slavica Kraljević, homeopatija i akupunktura Slavica Kraljević, homeopatija i akupunktura Slavica Kraljević, homeopatija i akupunktura