Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

AKADEMIJA ZA PROFESIONALNU HIPNOZU

AKADEMIJA ZA PROFESIONALNU HIPNOZU

Lokacija:Online
Termin:Svakog mjeseca nova grupa
Rok za prijavu:prijaviti se možete bilo kada

Hipnoza je drevna metoda koja se u posljednjih 20 godina proširila na razne nove smjerove djelovanja. NLP, Silva metoda, autogeni trening, Theta healing, mindfulness, bivanje u Sada i slične tehnike sve imaju korijene u hipnozi. Hipnoza je prirodno stanje fokusiranog uma u kojem smo otvoreni za sugestije. Naša tijela su opuštena, naše svjesno "brbljanje uma" je utišano i naša je pozornost slobodna ispitati i reprogramirati naša uvjerenja, osjećaje, misli, navike, ponašanja koja nam više ne služe ili nas koče da uspijemo u ostvarenju željenih ciljeva.

Upisom TEMELJNE ŠKOLE HIPNOZE otvarate vrata novim vještinama modernog doba koja Vas mogu dovesti i do hipnoterapije, scenske hipnoze ili u posljednje vrijeme traženog coaching pristupa (hipnooo coach). Kroz djelovanje u TEMELJNOJ ŠKOLI HIPNOZE spoznat ćete osnovne definicije hipnoze, upoznati se s tehnikama uvođenja u trans i, kroz brojne vježbe, razumijeti, iskusiti i savladati hipnotički proces i biti u mogućnosti bilo koga, bilo kada i bilo gdje hipnotizirati – jer ćete postati HIPNOTIZER.

Program je koncipiran u 24 sata pojedinačnog i grupnog rada, online i uživo.

Predavanja se odvijaju online preko zoom aplikacije, samostalno ili u grupi. Termini su u večernjim satima (19 do 21 sat), usklađeno s grupama i prema dogovoru.

Vježbamo uživo redovito, vikendima u Balokovićevoj 73, Zagreb, u jutarnjim satima.

Individualni rad prema dogovoru.

Svi polaznici imaju pristup materijalima online na lozinkom zaštićenom prostoru, sve snimke i  materijale.

VIDEO