Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

AKTIVACIJA ENERGETSKIH POJASEVA - II stupanj Inka šamanizma

AKTIVACIJA ENERGETSKIH POJASEVA - II stupanj Inka šamanizma

Lokacija:Zagreb
Termin:15.03. i 16.03.2014
Rok za prijavu:01.03.2014.

Na II stupnju Inka tradicije polaznici uče kako povezati osobni energetski sistem (p'oqpo) s različitim energijama iz prirode i svemira.

Na ovoj radionici sudionici će naučiti gdje se nalaze različiti energetski pojasevi (chumpis) i energetski centri (ňawis) i kako ih korisititi.

Samo Inka šaman moze aktivirati energetske pojaseve i energetske centre.

Ritual aktivacije energetskih pojasa Inka zovu “tkanje energetskih pojaseva”, a aktivacija energetskih centara se zove Ňawi Kachay ili “otvaranje očiju”

U ovom se ritualu koristi obredno chumpi kamenje, povezano sa svetim planinama Perua (Apus), koji Q'ero šamani i iscjeljitelji koriste već stoljećima.

Nakon što su energetski pojasevi aktivirani i utkani u vaše energetsko tijelo naučiti ćete tehnike za rad s njima.

Aktivacijom energetskih centara vaš osobni energetski sustav biti će u potpunosti integriran (satkan) a tehnike će vam koristiti da nastavite razvijati vašu intuiciju i percepciju.

Inke energetske centre nazivaju očima jer smatraju da sve naše oči trebaju biti otvorene (aktivirane) kako bi se i naša percepcija otvorila.

Ove se tehnike koriste za održavanje ravnoteže i jačanje energetskog tijela, a ujedno nam omogućuju da uskladimo odnose s ljudima, prirodom i kozmosom.

Broj mjesta je ograničen, za prijavu na seminar pošaljite email na adresu: mirelamedicine@yahoo.com ili nazovite 091 528 1420

Mirela je Inka svećenica 4tog stupnja. Njen je učitelj Juan Nuñez del Prado i Q'ero Majstori: Don Humberto Sonqo i pokojni Don Mariano Apasa. Tijekom posljednjih 15 godina opsežno je studirala i radila sa šamanizmom iz različitih kultura i tradicija. Mirela je homeopat, šamanski praktičar, bioenergetičar, zvukoterapeut i iscjeljitelj.

http://www.heartmedicine.co.uk/radionice.html

http://www.nexus-svjetlost.com/intervjui/item/262-mirela-vukman-neylan-u-inka-samanizmu-nema-posjedovanja-stvari-vec-stalna-sveta-uzajamnost

http://www.youtube.com/watch?v=KGaoHTpdT-Y