Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

ENERGETSKA MASAŽA - SEMINAR U SMEDEREVU

ENERGETSKA MASAŽA - SEMINAR U SMEDEREVU

Lokacija:SMEDEREVO
Termin:7.02 -9.02
Rok za prijavu:25.01

Seminar će se održati u Smedrevu u Hotelu "CAR" od 7-9.02.2014.

Instruktor energetske masaže Brigita Ćiš

Certificirani terapeut sa dugogodišnjim iskustvom i član HUPED-a

KOME JE SEMINAR NAMENJEN?
Pošto u primeni Energetske masaže ne postoje štetni efekti, izucavanje i primena su namenjeni svim zainteresovanim licima bez obzira na njihovo medicinsko predznanje.
Masaža je prijenos energije, stimuliranje metabolizma, psihološki i fizicki oporavak, te predivan osjecaj da smo dajuci sebe, nekome pomogli. To nije obican dodir, iako je puna svjesnost o uspostavljenom kontaktu s dodirom vrlo bitna. Masaža bi trebala biti potpuna komunikacija izmedu Vas i Vašeg klijenta.. Tijelo koje masirate je centar Vaše svijesti. Ono odaje napetosti koje Vi trebate osjetiti, prepoznati i masažom opustiti, duboke emocije koje moraju izaci na površinu, te vrlo cesto poremecenu ravnotežu koju treba nanovo uspostaviti.

Cilj masaže je vratiti i pomoci da se zadrži sklad, zdravlje i ukupno dobro psihofizicko stanje osobe.U energetskoj masaži bavimo se otklanjanjem uzroka zdravstvene tegobe odredenim tehnikama poput reflekosterapije, akupresure,moxibustie,rolfing tehnike,aromaterapije.

Seminar traje 20 radnih sati u 2 dana.

Dobivena diploma je važeca u svim zemljama EU i u Republici Srpskoj,Crnoj Gori.Makedoniji,Sloveniji,BIH.

Seminar ce se odražti OD 7-9 FEBRUARA ,Broj mesta je ogranicen ,prijave najkasnije do 25 januara,molim sve zainteresovane kontakt na tel ili u inbox.

Cena seminara je 400 EURA.
( u cenu je uracunata obuka od min 20 radnih sati +diploma + smestaj 2 noci pun pansion , seminar pocinje okupljanjem u petak 7-og februara 2014 g. u popodnevnim casovima i zavrsava se u nedelju 9-og 2014 g.takodje u popodnevnim casovima.)

Organizator seminara:
Gordana Goga GOSTINCAR Dipl.kozmetikolog
Kozmeticko-kozmetološki salon"Mon cheri Andjela"®
Ðure Jakšica 2 , Smederevo
tel: 064 1263 807, 060 0227 618 ili 062 227 618

MJESTO ODRŽAVANJA OZNAČENO JE NA KARTI