Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

Integration Technique® besplatni uvodni webinar

Integration Technique® besplatni uvodni webinar

Lokacija:Online
Termin:10.06.2023.
Rok za prijavu:10.06.2023.

Osjećate li ponekad manjak koncentracije ili poteškoće u realizaciji svojih ideja? Sigurni smo da je svatko to iskusio bar jednom. To je dio ljudskog iskustva. Ovaj uvodni webinar posvećen je našem intuitivnom centru – trećem oku. To je dio nas koji je sveznajuć, i onaj dio koji je svjestan naših iskustava, tijela i osjećaja.

Kako će vam pomoći ovaj uvodni webinar?

Korištenjem Integration Technique® i podizanjem svijesti iskusit ćemo mir u umu. Kad odblokiramo ovu čakru osjetit ćete kako vam se vraća sposobnost koncentracije. Osjetit ćete kako vam nestaje napetost te da više nemate strah od svojih intuitivnih sposobnosti niti poteškoće u realizaciji svojih ideja. Razvit ćete svoje intuitivne sposobnosti.

Na kraju ćete shvatiti da nismo samo naša tijela, umovi i osjećaji, i otkriti da se ljubav, radost i mir ne pronalaze izvan sebe. Introwebinar se održava na Engleskom, uz prijevod na Hrvatski jezik.
Otključajte svoj puni ljudski potencijal i pridružite nam se:
10.6. u 19:00
12.6. u 13:00
Informacije i prijave: www.gorankarna.com