Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

Integration Technique® radionice

Integration Technique® radionice

Lokacija:Online
Termin:05.-24.10.2023.
Rok za prijavu:

Integration Technique® stupanj 1

5. – 8.10. 2023. od 12:00 – 17:00

Radionica: Kako prevladati strah

21.10.2023. od 19:00-22:00
24.10.2023. od 13:00-16:00

Više informacija:

Integration Technique® stupanj 1

Zašto je razvoj intuicije važan za osobni put samorazvoja?
Razvoj intuicije neophodan je dio osobnog putoa samorazvoja svakog pojedinca. On igra važnu ulogu time što nas vodi prema boljem razumijevanju sebe samih i naših puteva prema rastu.
Intuiciju često nazivaju našim unutarnjim kompasom. To je onaj predosjećaj, instinktivno znanje koje vam može pomoći u donošenju odluka usklađenih s vašim istinskim sebstvom. Razvoj intuicije potiče samosvijest. Slušajući svoju intuiciju postajete usklađeni sa svojim mislima, emocijama i željama. Intuitivno donošenje odluka može biti nevjerojatno djelotvorno. Ono vam omogućuje povezivanje s mudrošću svog Višeg Sebstva i razmatranje faktora koji možda nisu odmah očigledni.
Kako postajete usklađeniji sa svojom intuicijom, također postajete sve više empatični. Počinjete razumijevati ne samo sebe, već i emocije i potrebe drugih. Povjerenje u svoju intuiciju može smanjiti stres i tjeskobu. Kad se oslanjate na svoje unutarnje vodstvo manja je vjerojatnost da ćete sumnjati u sebe ili preispitivati prošle odluke. Intuicija vas može voditi u istraživanje novih ideja, pristupa i rješenja koja inače možda ne biste uzeli u obzir.
Intuicija vam može pomoći u povezivanju s vašom životnom svrhom ili pozivom, kao i prevladavanju straha i ograničavajućih vjerovanja koja vas sputavaju u osobnom rastu. Razvoj intuicije potiče otpornost i omogućuje vam da vjerujete u svoju sposobnost navigiranja životnih izazova i nesigurnosti. Intuicija potiče kontinuirano učenje i samorazvoj.
Zaključak je da razvoj intuicije nisu samo mistični uvidi; to je praktičan i bitan aspekt vašeg osobnog puta samorazvoja. Zbog toga vas pozivamo da nam se pridružite na 1. stupnju Integration Technique® koji se održava:
• 5. – 8.10. 2023. od 12:00 – 17:00
uključujući kratke pauze

Radionica: Kako prevladati strah

Jeste li se ikada suočili s posebno izazovnim strahom u svom životu?

Što mislite, kako su vaša prošla iskustva, traume i šokovi oblikovali vaš sadašnji pristup suočavanju s novim izazovima ili životnim prilikama?

Znate li da strahovi kojih niste svjesni zapravo kreiraju vaš život?

Želite li ih transformirati i osloboditi se?

Ova je radionica posvećena vašim najdubljim strahovima koji blokiraju vaš život i rast.

Što dobivate na ovom radionicom?

Strah je prirodna i univerzalna ljudska emocija. On je neophodan dio naše „opreme za preživljavanje“, a namjena mu je zaštititi nas od potencijalnih prijetnji.

Međutim, u današnjem kompleksnom modernom svijetu strah se često može manifestirati na načine koji sprječavaju naš osobni rast, financijski uspjeh, sreću i ispunjenost. Kad naučimo nadvladati strah to je ključ za bogatiji život te život u većem balansu.

Kako ćemo raditi na tome?

U našem zajedničkom radu bavit ćemo se cijelim rasponom emocija vezanih za strah. Kroz taj ćemo proces otkriti svoje istinsko sebstvo čije su odlike sloboda i razigranost, a strah nema moć. Pronaći ćemo najdublje podsvjesne strahove koji nas sputavaju.

Kad otpustimo teret straha stvaramo slobodan prostor za svijet novih mogućnosti i otvaramo se punini životne radosti i obilja koji nas radosno očekuju. Moći ćete više rasti na poljima financija, odnosa i zdravlja.

Zapamtite, prevladavanje straha je putovanje, a ne cilj. Možda će vam trebati vremena i truda, ali nagrade su ogromne. Prigrlite ovaj proces i ne dopustite da vas strah spriječi da postanete najbolja verzija sebe.

Želite li se osjećati radosnije i istinski iskusiti svoju slobodu, razumjeti što donosi strah i kako utječe na vaš život, dođite na radionicu Kako prevladati strah, koja se održava:

21.10.2023. od 19:00-22:00
24.10.2023. od 13:00-16:00

uključujući kratke pauze.

Radionica se održava na engleskom uz hrvatski prijevod.

Info i prijava https://www.gorankarna.com/hr/tecajevi/