Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

Integration Technique® radionice

Integration Technique® radionice

Lokacija:Online
Termin:16.-27.11.2023.
Rok za prijavu:

Integration Technique® stupanj 1

16. – 19.11. 2023. od 12:00 – 17:30

Radionica: Oslobodite se zavjeta i ugovora

25.11.2023. od 18:00-21:00
27.11.2023. od 13:00-16:00

Više informacija:

Integration Technique® stupanj 1

Putovanje prema prevladavanju strahova

Na našem putovanju prema prevladavanju naših strahova služit ćemo se Integration Technique® tehnikom. Integration Technique® više je od samog prihvaćanja; radi se o tome da cijelim srcem prigrlimo i preoblikujemo svoje emocije, misli, navike, sklonosti i složenu tapiseriju životnih iskustava koja oblikuje naše jedinstveno putovanje. Ovaj pristup ohrabruje nas da se suočimo s onim aspektima sebe i svoje prošlosti koje bismo obično smatrali nepoželjnima.

Umjesto da odgurujemo ove dijelove sebe, krećemo na putovanje transformacije na kojem ih uzdižemo na više razine svijesti i osvještavamo urođene kvalitete koje su već prisutne u nama te čekaju da ih otkrijemo. Ovaj proces prihvaćanja nije neki dalek, apstraktni koncept; to je topao, suosjećajan zagrljaj koji nam daje vjetar u leđa na putu prema osobnom rastu i samorazvoju.

Kroz posvećenu praksu Integration Technique® otključavamo potencijal koji će značajno obogatiti naše živote. Ona djeluje harmonizirajuće, povezujući niti naših misli, emocija, riječi i djela. U konačnici, ona nas vodi na putu osobnog rasta i ljubavi dok ponovo otkrivamo sklad unutar sebe. Ova nas transformacija osnažuje da u potpunosti prigrlimo duhovne dimenzije postojanja, istovremeno i dalje uživajući u jednostavnim, svakodnevnim radostima i neograničenoj ljubavi koja prožima našu stvarnost.

Pridružite nam se na 1. stupnju edukacije Iscijelimo sebe i naučite koristiti Integration Technique®:

od 16. – 19.11.2023., od 12:00 - 17:30, uz kratke pauze

Edukacija se odvija online, na engleskom jeziku uz dostupan hrvatski prijevod.

 

Radionica: Oslobodite se zavjeta i ugovora

Želite li se osloboditi od okova briga i obaveza?

Ako je vaš odgovor: DA, vrijeme je da prigrlite život slobode, spontanosti i avanture. Otpustite te obavezujuće ugovore koji su vas sputavali.

Zavjeti, obaveze, ugovori, dogovori, obećanja, zabrane i zakletve nalik su na nepozvane sjenke koje uporno prolaze različitim poglavljima naših života. Ove zagonetne vezanosti nisu samo naše djelo; često su naslijeđene, prenošene generacijama od naših roditelja, predaka, naroda, pa čak i naše duhovne obitelji.

Složenost naših međusobno isprepletenih obaveza uglavnom ostaje skrivena, kao mreža obaveza, jasnih i impliciranih, koje nas vezuju za golem raspon uloga i odgovornosti. U velikoj tapiseriji naših života niti ovih obećanja i zavjeta često prođu nezamijećene.

Svrha ove radionice je da nas vodi prema oslobađanju od ovih često nevidljivih ograničenja. Kako ulazimo dublje u otkrivanje sebe i introspekciju, nadamo se razotkriti ove skrivene veze, razriješiti ih i u tom procesu proširiti svoju svijest. Kroz razumijevanje obećanja koja smo sami dali i onih koja su nam nametnuta pomalo se približavamo istinskoj samosvijesti i slobodi da da plovimo životom s novopronađenom jasnoćom i svrhom.

Mogućnost da živimo svoj najbolji život ovisi o našoj sposobnosti promišljenog manevriranja obećanjima koje dajemo i dogovorima koje sklapamo. Kad pobliže sagledamo ove obaveze možemo ih preoblikovati kako bi bolje odgovarale našim ciljevima, ili odlučiti da se oslobodimo onih koje više nisu usklađene s našim identitetom. U konačnici, ključ za življenje našeg najboljeg života je u našim rukama kako otpuštamo ograničenja koja mogu spriječiti našu težnju za srećom i ispunjenjem.

Oslobodite svog unutarnjeg istraživača, lutalicu i sanjara. Prigrlite ljepotu nepoznatog i dozvolite sebi zaroniti u neistražene vode života.

To je mjesto gdje se događa čarolija!

Duboko udahnite, otpustite stres, i recite DA novim prilikama, novim iskustvima i novim horizontima. Pridružite nam se:

25.11. u 19:00
27.11.u 12:00

uključujući kratke pauze.

Radionica se održava na engleskom jeziku uz hrvatski prijevod.

Info i prijava https://www.gorankarna.com/hr/tecajevi/