Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

INTEGRATION TECHNIQUE® TEČAJEVI

INTEGRATION TECHNIQUE® TEČAJEVI

Lokacija:Online
Termin:02.10.-23.11.2022.
Rok za prijavu:

Voditelj tečaj: Goran Karna

Radiš li i ti na sebi, ali imaš osjećaj da si „u glavi“ i da promjene ne osjećaš u svom tijelu i biću?
Možda radiš na sebi i ulažeš u sebe, ali imaš osjećaj da se vrtiš u krug?
Želiš li riješiti konkretne probleme na području financija, odnosa ili ciljeva?

Kroz energetsku tehniku INTEGRACIJE Gorana Karne imat ćeš korak po korak vodstvo na putu dubinskih promjena u svim sferama. Ova tehnika bazira se na radu s emocijama koje osjećamo u tijelu te njihovom prihvaćanju i transformaciji.

● Prvi stupanj ISCIJELIMO SEBE edukacije održava se online 2.10. - 5.10. i predstavlja 4-dnevni program na kojem se radi na svim razdobljima života kako bismo otklonili sve ono što te blokira u tome da živiš život kakav zaslužuješ.

● Drugi stupanj ISCIJELIMO SEBE edukacije održava se online od 4.11. - 7.11. i predstavlja edukaciju na kojoj se dublje radi na različitim aspektima našeg bića poput karme, čakri, energetskih tijela, ega, duše i različitih strahova. Kroz ovaj duboki rad očistit će se mnogi slojevi i blokade koje te ograničavaju.

● Treći stupanj ISCIJELIMO SEBE edukacije održava se online od 20.11. - 23.11. Predstavlja elitni tečaj na kojem se radi na fizičkom tijelu, organima kao i na dubokom opraštanju i ljubavi prema sebi.

Ukoliko upišeš sva tri stupnja odjednom, dobivaš popust od 10%

Želiš isprobati je li ova tehnika za tebe?
Pridruži se besplatnom uvodnom webinaru ISCJELJENJE SOLARNOG PLEKSUSA 9.10. i otkloni blokade koje imaš prema vlastitoj snazi i moći.

Spremna si za prijavu?
Prijavi se na www.gorankarna.com