Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

LIJEČNIČKO PREDAVANJE: Medicinski dokazi iscjeljenja duhovnim putem pomoću učenja Brune Gröninga

LIJEČNIČKO PREDAVANJE: Medicinski dokazi iscjeljenja duhovnim putem pomoću učenja Brune Gröninga

Lokacija:Split, Dubrovnik, Osijek, Zagreb, Poreč, Pula
Termin:nove termine predavanja objavljujemo po završetku epidemije
Rok za prijavu:24 sata prije početka svakog predavanja na mail: info@huped.hr

U sklopu niza stručnih predavanja u više od 130 zemalja svijeta, Medicinsko-znanstvena stručna grupa (MWF) organizira Informativna liječnička predavanja na temu:
MEDICINSKI DOKAZI iscjeljenja duhovnim putem pomoću učenja Brune Gröninga


LOKACIJE I TERMINI NOVIH PREDAVANJA:

Nakon vrlo dobro posjećenih liječničkih info predavanja organiziranih krajem 2018.g. u Zagrebu te tokom cijele 2019.g. u Osijeku, Zagrebu, Splitu, Rijeci i Rovinju te ponovo u Zagrebu kada je 7.12.2019. održano veliko liječničko predavanje u sklopu 13. HUPED-ovog međunarodnog kongresa:
"ZNANSTVENI DOKAZI U NEKONVENCIONALNOJ MEDICINI",
najavljujemo uskoro i nova liječnička predavanja u 2020.g. na kojima predstavljamo nova iscjeljenja potvrđena medicinskim nalazima.

Termini i lokacije održavanja:
Nove termine najaviti ćemo uskoro. Hvala na razumijevanju!

Predavači:
- liječnici dr. Borkica Dubrovska (Hrvatska) i dr. Alenka Šuklje (Slovenija)
- nove iscjeljenje osobe od bronhijalne astme, oteklina i crvenila očnih kapaka uzrokovano alergijom na hranu te niza drugih bolesti...


PRIJAVE ZA SUDJELOVANJE:
Zbog velikog interesa dolazak se prijavljuje na mail: info@huped.hr najkasnije 24 sata prije početka predavanja u pojedinom gradu kako bismo mogli organizirati odgovarajući broj mjesta za sjedenje. 
U prijavi se navodi broj osoba koje dolaze sa vama i grad u kojem ćete doći na predavanje.
Ulaz u dvorane je slobodan.

INFORMACIJE ZA NOVINARE:
Novinari koji žele izvještavati sa ovih predavanja te intervjuirati liječnike u predavačkom timu ili pak nove iscjeljene osobe koje će biti prisutne na predavanjima neka se prijave na e-mail adresu: info@huped.hr ili 099/4900909 kako bismo dogovorili termine za intervjue. Hvala!
 


VIŠE INFORMACIJA O BRUNI GRONINGU

Bruno Gröning je postao poznat u javnosti 1950-tih godina zbog masovnih iscjeljenja koja su se događala u njegovu prisustvu, diljem Njemačke. U medijima ga često nazivaju “čudotvorni doktor”, tu je za sve ljude, ne traži novac, ni bilo kakve druge formalnosti. Prvo stotine, zatim tisuće, a onda i deseci tisuća tražitelja pomoći hrle k njemu. “Ne postoji neizlječivo – Bog je največi liječnik”, bile su njegove riječi i nezamislivo se dogodilo, brojni bolesnici su ozdravili: hromi hodaju, slijepi ponovno vide… Bruno Groening (1906.-1959.) ostavio je iza sebe znanje o primanju duhovne snage.

Danas se kao i tada događaju iscjeljenja, čak i od po službenoj medicini neizlječivih bolesti. Činjenice govore za sebe: iscjeljenja od raka, angine pektoris, reume, osteoporoze, oslobođenje od ovisnosti o drogama i od drugih ovisnosti... Iscijeljenja mogu nastupiti kod djece, mladih i odraslih, bez obzira na dob i vrstu opterećenja. Iscjeljenja se zapisuju i liječnici ih temeljito provjeravaju, kometiraju i arhiviraju, a gdje je moguće prilažu se nalazi neovisnih liječnika, koji sve to potvrđuju. Taj rad se odvija u Medicinsko-znanstvenoj stručnoj grupi (MWF) koja broji oko 7000 liječnika i drugih medicinskih djelatnika diljem svijeta. MWF djeluje u sklopu Kruga prijatelja Brune Gröninga.

Krug prijatelja Brune Gröninga je jedna od najvećih udruga za iscjeljenje duhovnim putem, djeluje u 120 zemalja svijeta. Prijatelji se sastaju na satovima zajednica kako bi zajednički primali iscjeljujuću snagu te podijelili svoja iskustva i doživljaje pomoći ili iscjeljenja. Tada se također mogu dogoditi spontana iscjeljenja, čak i od dugogodišnjih organskih oboljenja.

Svatko je slobodan pridužiti se Krugu prijatelja i isto tako ga u bilo koje vrijeme i bez ikakvih obveza napustiti. Ne postoje nikakve financijske ili formalno - pravne obveze. Svi troškovi u krugu prijatelja pokrivaju se isključivo od dobrovoljnih priloga. Prema učenju Brune Groeninga nema medicinskih savjetovanja, terapija ni pregleda. Također se preporučuje nastavak posjeta liječniku i korištenje terapije koju je liječnik odredio.

Sadržaj predavanja:

  • medicinski dokazana iscjeljenja bit će kratko i jednostavno objašnjena uz prezentaciju medicinskih nalaza prije i poslije iscjeljenja;
  • iscjeljene osobe izvještavaju kako su se oslobodile od organskih oboljenja i duševnih smetnji, što se često smatralo neizlječivim;
  • izvještaji o doživljajima mladih ljudi: oslobođenje od alergija, strahova, depresija, ovisnosnosti o drogama, alkoholu i dr.

Tijekom predavanja moguće je da posjetitelji osobno dožive iscjeljujuću snagu te spontano iscjeljenje.
Ulaz je slobodan, a za dobrovoljni prilog bit ćemo zahvalni.

Više informacija: www.bruno-groening.org, www.bruno-groening-film.org
Organizator: Kreis fur naturliche Lebenshilfe


TV I DRUGE VIDEO EMISIJE:

Bruno Gröning je bio tema HTV emisije "Na rubu znanosti" tri puta:
- 19.03.2007.g., emisiju pogledajte na linku: BRUNO GRONING - 1. dio
- 07.01.2011.g., emisiju pogledajte na linku: BRUNO GRONING - 2. dio
- 07.04.2012.g., emisiju pogledajte na linku: BRUNO GRONING - 3. dio

HTV, 1. program je 23.11.2018.g. najavio liječničko predavanje održano tada u Zagrebu na kraju TV emisije koja se je zvala: "Granica između alternativne medicine i šarlatanstva".

RTL DANAS - 7.12.2019. - TV prilog u informativnom programu

YouTube kanal Kruga prijatelja Brune Groninga objavio je izvještaj sa kongresa u Zagrebu


IZVJEŠTAJI TISKANIH MEDIJA:

Dnevni list "GLAS SLAVONIJE" je 04.05.2019.g. objavio izvrstan članak pod nazivom: Fenomen Bruno Gröning - duhovna snaga i umne predrasude

"GLAS SLAVONIJE" ponovno 21.12.2019. objavljuje članak na dvije stranice u dnevnom listu pod nazivom: "HUPED-ov KONGRES U ZAGREBU: ZNANSTVENI DOKAZI U NEKONVENCIONALNOJ MEDICINI"

ASTRAL, mjesečni prilog dnevnog lista 24sata - od 30.12.2019. na kioscima

Revija ONA, prilog časopisa DELO in NOVICE - 17.12.2019. (Slovenija)

Dnevni list "24sata" je 02.02.2020.g. objavio veliki članak pod nazivom: "Bruno mi je vadio bol iz tijela, nepokretni su ustajali iz kolica"


Snimljen je i dokumentarno-igrani film: FENOMEN BRUNO GRONING kojega možete pogledati na linkovima:

 

 

 


Zbog sve većeg zanimanja za Brunu Gröninga, njegovo se učenje prenosi cijelim svijetom. Neovisno o religiji ili vjeri u Krugu prijatelja Brune Gröninga ljudi iz najrazličitijih kultura uče da zaista postoji viša iscjeljujuća ili životna snaga i kako se može koristiti. Ne postoje članarine ili neke druge pravne ili financijske obveze u Krugu prijatelja Brune Gröninga. Svi se troškovi podmiruju isključivo dobrovoljnim prilozima. Po uzoru na to kako je djelovao sam Bruno Gröning tokom svoga života ne daju se nikakvi medicinski savjeti niti se provode medicinski pregledi ili terapije.

Prije tridesetak godina jedan njemački liječnik osnovao je Medicinsko-znanstvenu stručnu grupu (MWF) unutar Kruga prijatelja Brune Gröninga. Danas joj pripadaju liječnici, psiholozi, veterinari i predstavnici drugih zdravstvenih skupina iz više od 120 država. Vlastitim glasilom prevedenim na 60 jezika omogućena je međunarodna razmjena stručnih i osobnih iskustava.

Provjere izvještaja o iscjeljenjima i međunarodna stručna razmjena, mene kao liječnika i mnoge moje kolege obogaćuju na poseban način u stručnom i ljudskom smislu. Imamo pristup znanju koje nam je dosad bilo nepoznato i na taj način dobivamo novi uvid u pozadinu bolesti i zdravlja.


ISCJELJENJA SE NASTAVLJAJU I DANAS
Po uzoru na način kako je djelovao Bruno Gröning i danas se uz ovakva liječnička predavanja (na kojima se prezentiraju liječnički nalazi prije i poslije iscjeljenja) po cijelom svijetu u svim državama održavaju i predavanja (satovi zajednica) na kojima prisutne osobe redovito doživljavaju iscjeljenja i pomoći. Voditelji tih predavanja prezentiraju učenje Brune Gröninga prema uputstvima koja je on sam ostavio. Sve se to održava unutar međunarodne organizacije pod nazivom: "Krug prijatelja Brune Gröninga".
Osobe zainteresirane za ova predavanja mogu na web adresi: www.bruno-groening.org/hr/kontakt/ured-za-kontakt  pronači kontakt osobu za svaku pojedinu državu pa tako i Hrvatsku te preko nje saznati kada se i u kojem gradu održavaju uvodna predavanja za nove osobe kojima treba iscjeljenje i pomoć.


PRIMJERI ISCJELJENJA
(vidi i stranicu na Internetu: www.bruno-groening.org gdje je obrađeno 200-tinjak slučajeva, a u arhivi se nalazi više tisuća medicinski dokumentiranih iscjeljenja)

Angelika G. (32)
Iscjeljenje od bronhijalne astme, neurodermitisa
Od djetinjstva sam imala teški neurodermitis. Nos koji je stalno curio i crvene oci u to su vrijeme isto tako bili sastavni dio mog života. Kad mi je bilo deset godina, tomu se pridružila još i bronhijalna astma. Dozirani aerosol i kortizonska krema tijekom svih tih godina olakšavali su mi život. Utvrdene su alergije na kozmetiku, sredstva za cišcenje, kucnu prašinu, pelud, trave, životinjske dlake i razlicite živežne namirnice.
Tijekom cijele godine nisam mogla naci mira, nocu sam vecinom spavala sjedeci. Godine 2005. saznala sam za Ucenje Brune Gröninga. Vec šest mjeseci kasnije oslobodila sam se desetogodišnjih tegoba. Danas imam u kuci dva psa i tri macke. Tegobe kao što su nestajanje zraka, curenje nosa i kožni osip više ne poznajem.

Michele G., MD (58)
Iscjeljenje od tegoba angine pektoris
Od pocetka 2004. godine patio sam od tegoba angine pektoris. Tipicna je bila bol u sredini lijeve strane prsa koja se prenosila u celjust i lijevu ruku, a nastala bi zbog tjelesnog ili psihickog napora. Na stubištu sam se morao zaustaviti, jer bih kod penjanja ostao bez zraka. Nisam potražio druge kolege, jer su mi simptomi bili jasni. Ja sam se cuvao koliko god sam mogao, ali uvijek iznova patio sam od tih tegoba. U studenome sam u New Yorku prisustvovao lijecnickom strucnom predavanju o Ucenju Brune Gröninga. Kao homeopatski lijecnik mogao sam vjerovati u ono što sam cuo. Osjetio sam impresivno jaku snagu. Od tada sam svakodnevno primao tu iscjeljujucu snagu prema Ucenju Brune Gröninga. Na moje veliko iznenadenje vec za mjesec dana nestale su sve tegobe. Moj omiljeni Aikido-trening, ali i sva druga teška tjelesna opterecenja, opet su mi bez problema dostupni.

Eva K. (35)
Iscjeljenje od inkontinencije urina
U listopadu 2004. godine nakon 15 sati trudova došla je na svijet moja 4100 g teška kci. Od tog poroda patila sam od inkontinencije urina. Kod kašljanja, kihanja, trcanja – pobjegao bi mi urin. Ginekolog mi je savjetovao vježbe zdjelice, ali bez uspjeha. Bilo mi je jako neugodno. U sijecnju 2007. godine cula sam za Ucenje Brune Gröninga. Od tada sam primala iscjeljujucu snagu. Vec pet mjeseci kasnije tegobe, koje su me preko tri godine svakodnevno opterecivale, jednostavno su nestale.

Hanna S. (78)
Iscjeljenje od šumova u uhu i kronicnog išijasa
Više od 12 godina opterecivali su me šumovi u uhu. Stalno sam cula zvonjavu i cviljenje kao da sam u vlaku. Nocu nisam mogla spavati zbog toga. Zbog jacine tog pištanja nisam mogla razlikovati glasove u razgovoru. Buka je ponekad na skali u rasponu od 1 do 10 dosezala krajnji stupanj. Moj kucni lijecnik, istodobno naš dobar prijatelj, rekao je kako za taj problem nema medicinske pomoci. Pokušala sam se lijeciti akupunkturom kod izvrsnog ljecitelja, ali nisam dobila pomoc. Rijecima ne mogu iskazati koliko su me opterecivali ti stalni zvukovi. Nakon nekoliko godina dobila sam i išijas. Ni fizikalna terapija ni lijecenje kiropraktikom nisu mi pomogli. Na jednom predavanju u mom gradu cula sam prvi put za Krug prijatelja Brune Gröninga. Vec nekoliko mjeseci nakon Uvoda u Ucenje Brune Gröninga šumovi u uhu jednostavno su nestali. Ukratko nakon toga mogla sam s velikom radošcu utvrditi kako su nestali i svakodnevni bolovi od išijasa. Sada bez bolova mogu obavljati sve fizicke poslove u vrtu i u kuci. Što meni znace ta iscjeljenja, može razumjeti samo onaj tko je prošao takve muke.

Luise H. (70)
Iscjeljenje od proširenih vena
Nekoliko godina nakon rodenja mog sina (prije više od 30 godina) dobila sam proširene vene na obje noge. Godinama se stanje vena pogoršavalo. Posebno loše bilo je za vruceg vremena. Tada sam morala podizati noge, mogla sam samo kratko hodati i voziti bicikl. Kad sam se kupala, bolovi su bili na rubu izdržljivosti.
Negdje 1976. godine otišla sam ortopedu. Preporucio mi je operativno odstranjenje vena. Taj zahvat sam ipak odbila jer sam od nekih ljudi cula da se one mogu ponovno vratiti. U ožujku 2005. godine saznala sam za Ucenje Brune Gröninga i od tada sam primala Heilstrom. Izmedu rujna i listopada 2006. godine primijetila sam da ponovno mogu hodati bez bolova. Vidljive vene su nestale. Ponovno sam mogla uživati u kupanju, mogu pješaciti na duge staze i voziti se biciklom bez problema. Ne trebam više ni kremu, a tijekom vruceg vremena ne moram više podizati noge. Jako sam se tomu veselila. Ponovno sam postala radosna osoba.

Helmut H. (32)
Iscjeljenje od ovisnosti o alkoholu
U dvadesetoj godini života, 1992. godine, poceo sam redovito uzimati alkohol. Ono što je pocelo s dva puta tjedno, uskoro se dogadalo sve cešce. Stalno sam se jako opijao. To je dovodilo do teških svada u braku i obitelji. Moja supruga je htjela razvod, a ja sam i dalje pio. Nisam mogao prestati. Za Ucenje Brune Gröninga saznao sam 3. lipnja 2006. godine i od tada sam primao Heilstrom. Posljednji put sam se jako napio 9. srpnja. Od 16. srpnja više ne uzimam alkohol. Nisam imao nikakve simptome odvikavanja. U braku mi se otvorio put prema harmoniji, rastava se više ne spominje. Život mi ponovno ima smisla i vrijedan je življenja.

Andrea M. (42)
Iscjeljenje od ovisnosti - od heroina-
Zapocelo je kad mi je bilo 17 godina, s hašišem. Kasnije sam konzumirala LSD-tripove, speed, kokain i razlicite tablete s alkoholom (Lexotanil, Rohypnol i druge). Nije dugo potrajalo i vec sam pocela uzimati heroin – ubrizgavala sam injekcije (obicno oko 1-2 grama dnevno) plus ostale droge. Bez heroina više nisam bila sposobna ni za što. Nisam mogla ni jesti ni piti. Ni gutljaj vode nisam mogla zadržati u želucu. Bolove sam imala po cijelom tijelu, bilo je to takvo stanje da samo željela umrijeti. Kad bih opet uzela heroin, bolovi bi nestali. Prodala sam sve svoje vrijedne predmete i nagomilala velike dugove u banci. Sa svojom visinom od 168 cm smršavila sam na 45 kg i tjelesno sam bila prava olupina. Da bih svoje roditelje poštedjela boli koju im je zadavao moj izgled, prekinula sam kontakt s obitelji. Nikako nisam uspijevala izdržati tjelesno odvikavanje i uz pomoc jednog prijatelja organizirala sam nabavu heroina u bolnicu. U to sam vrijeme cesto još samo željela umrijeti, jednostavno više nisam vidjela izlaz. Našla sam letak s pozivom za Lijecnicko informativno predavanje o iscjeljenju duhovnim putem prema Ucenju Brune Gröninga. To je bilo u listopadu 1998. godine. Tu sam primila iscjeljujucu snagu. Od te veceri 22. listopada 1998. godine do danas nisam više nikada uzela heroin, kokain, speed itd. Nisam imala nikakve apstinencijske popratne pojave. U pocetku nisam na to ni mislila, a ni poslije nisam imala nikakve potrebe za drogom. Opet imam normalnu tjelesnu težinu. Danas, 2009. godine, dok pišem ovaj izvještaj, gotovo da u to ni sama ne mogu vjerovati. Ponovno se jako radujem životu i obnovila sam dobar kontakt s obitelji. Postala sam opet sretna osoba puna životne radosti i svako se jutro radujem što još smijem živjeti.