Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

Radionica: Kako reći NE?

Radionica: Kako reći NE?

Lokacija:Hrastovička 36, 10250 Lučko, Zagreb
Termin:31.01.2014. od 17.00 - 21.00 h
Rok za prijavu:29.01.2014.

Jesu li vam poznati sljedeći obrasci? Često se ispričavate, osjećate se krivima i kada za to nema objektivnog razloga, ne usuđujete se tražiti ono što želite i što vam pripada, posuđujete novac drugima, a potom vam je neugodno tražiti da vam ga vrate, rijetko ili gotovo nikada ne kažete jasno što želite, udovoljavate drugima, a potom se osjećate iskorišteno, jadno...

Sve te situacije su pokazatelj da se ne znate zauzeti za sebe, da ne možete jasno izgovoriti „NE“. Sve dok ne budete u stanju izreći „ne“ i pri tom se ne osjećati krivima, privlačit ćete u svoj život situacije i ljude koji će manipulirati sa vama i vašim životom.

Reći „ne“, a pri tom se ne osjećati krivima, preduvjet je da biste mogli reći „DA“ sebi, svojoj sreći, uspjehu, zadovoljstvu, kvalitetnom korištenju vremena za sebe i svoje potrebe.

Ponekad se ne usuđujete reći „ne“ iz straha da ćete biti kažnjeni, odbačeni, ismijani, pa vam je jednostavnije napraviti ono što drugi od vas očekuju iako negdje duboko u sebi znate da ste iznevjerili sami sebe.

Važno je reći „ne“ kada to uistinu mislite, no jednako tako je važno izreći svoje „ne“ smireno, na način da ne povrijedite niti sebe niti druge.

Je li to moguće?

Da. Svatko može naučiti reći „ne“ kada osvijesti što je to u njemu što ga sprečava da jasno, slobodno i samopouzdano postavi jasne granice svog osobnog prostora.

Upravo to je tema naše radionice „Kako reći NE“.

Na radionici ćete raditi na otkrivanju i osvještavanju blokada, uvjerenja, osjećaja koji vas limitiraju da ostvarite sebe, da s lakoćom „dišete“, da se osjećate ugodno u vlastitom tijelu. Korištenjem niza vježbi, naučit ćete kako da ubuduće, u svom svakodnevnom životu, iz pozicije mira, vlastite snage i osjećaja samopoštovanja izrazite svoje stavove, osjećaje, želje, a da se pri tom ostvarite skladnu komunikaciju. Također ćete, putem vođenih meditacija, podučiti svoju podsvijest kako da radi za vas te osnažiti svoj osjećaj vlastite vrijednosti i samopoštovanja.

Datum: 31.01.2014. (petak)

Vrijeme: 17:00 – 21:00 h

Adresa: Simplicitas d.o.o., Hrastovička 36, Lučko

Radionicu vode: Suzana Gajdek i Andrea Vidmar (više na www.theta4us.com)

Preduvijeta NEMA.

Cijena: 350,00 kn / Za studente i polaznike novogodišnje radionice „Manifestiranje želja za 2014“ vrijedi popust od 20% - cijena: 280,00 kn.

Prijave: obavezne prijave do 28.01.2014.g., na info@simplicitas.hr ili na mob: 098/51 77 59 ili 098/18 28 122

MJESTO ODRŽAVANJA OZNAČENO JE NA KARTI